Un album fotografic care celebrează eleganţa actriţei Audrey Hepburn, lansat în Marea Britanie

Volumul "So Audrey: 59 Ways To Put a Little Hepburn in Your Step", de Cindy De La Hoz, care celebrează stilul şi eleganţa actriţei Audrey Hepburn, a fost lansat recent în Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

Urmărește
4 afișări

Într-un articol publicat de tabloidul Daily Mail cu titlul "Our fair lady: We salute the timeless elegance of Audrey Hepburn" (Doamna noastră cea frumoasă: Salutăm eleganţa veşnică a actriţei Audrey Hepburn), editorii acestui cotidian britanic afirmă că stilul şic şi eleganţa celebrei actriţe britanice continuă să intrige şi să inspire şi în zilele noastre.

Editorii de la Daily Mail au selecţionat din volumul amintit şase dintre cele mai renumite fotografii ale actriţei britanice şi le-au postat pe site-ul publicaţiei lor, sub şase titluri concludente: "Esenţa Parisului: din cap până în picioare, în negru", "Un ruj roşu este potrivit pentru orice femeie", "O pălărie de soare înaltă conferă întotdeauna clasă", "Nu te poţi înşela niciodată atunci când porţi o rochie neagră", "Când vine primăvara, sărbătoriţi-o purtând o rochie înflorată" şi "Chiar şi un pahar din hârtie devine elegant atunci când mâna care îl ţine este acoperită cu o mănuşă elegantă".

Volumul fotografic "So Audrey: 59 Ways To Put a Little Hepburn in Your Step", realizat de Cindy De La Hoz, a fost publicat de editura Running Press.

Actriţa britanică Audrey Hepburn, considerată o legendă a cinematografiei mondiale şi un model al eleganţei, a murit din cauza unui cancer, în Elveţia, în 1993, la vârsta de 63 de ani. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Vacanţă la Roma" şi un altul pentru acţiunile ei umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici