Un cuplu britanic îşi va reînnoi jurămintele de dragoste la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac

Un cuplu britanic îşi va reînnoi, vineri, jurămintele de dragoste la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac, în prezenţa prietenilor, aproximativ 30 de turişti urmând să îşi petreacă week-end-ul la Hotelul de Gheaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de conducerea Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, aproximativ 30 de cetăţeni britanici vor fi oaspeţii hotelului şi ai Bisericii de Gheaţă de la Bâlea Lac în acest week-end.

"Prezenţa oaspeţilor de dincolo de Canalul Mânecii în Masivul Făgăraş este prilejuită de organizarea petrecerii de nuntă a unui tânăr cuplu. Prima va sosi la Bâlea Lac mireasa, împreună cu ajutoarele sale (domnişoare de onoare, prietene, rude). Joi, grupul va organiza o mică petrecere şi va face toate pregătirile pentru nuntă. Vineri, cealaltă parte a grupului englez, în frunte cu mirele, va ajunge în zonă şi se va alătura pregătirilor", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, după ce îşi vor reînnoi, vineri seară, jurămintele de credinţă şi iubire în faţa altarului Bisericii de Gheaţă, mirii, alături de invitaţii lor, vor petrece în stil englezesc la restaurantul Cabanei Bâlea Lac.

"Meniul pregătit pentru acest eveniment este unul special, creat la solicitarea tinerilor căsătoriţi, din acesta nelipsind mâncărurile sofisticate, purceluşul de lapte la tavă, gustări tradiţionale şi băuturi din cele mai fine. Pentru că evenimentul este unul deosebit, unic, oaspeţii englezi vor profita de această oportunitate şi vor experimenta atât băuturile speciale în paharele de gheaţă, cât şi somnul la «rece», în camerele Hotelului de Gheaţă", se mai arată în comunicat.

Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac a mai găzduit, în sezoanele precedente, două botezuri şi o nuntă, dar şi mai multe slujbe sau evenimente religioase organizate de reprezentanţi ai mai multor biserici din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici