Un profesor de istorie din Canada joacă acelaşi joc de 38 de ani. Ce este "Dungeons and Dragons" şi cum l-a cucerit pe Robert Wardhaugh

  • Un profesor de istorie din Canada joacă acelaşi joc de 38 de ani
  • Robert Wardhaugh a început campania de Dungeons and Dragons în 1982
  • El are o colecţie de 20.000 de personaje în miniatură şi şi-a creat propriile reguli
Urmărește
395 afișări
Imaginea articolului Un profesor de istorie din Canada joacă acelaşi joc de 38 de ani. Ce este "Dungeons and Dragons" şi cum l-a cucerit pe Robert Wardhaugh

Dacă n-ai auzit de jocul Dungeons & Dragons, îţi pot spune că acesta a pus bazele jocurilor video moderne. Fiecare îşi poate crea propriul personaj şi este un joc care nu se termină.

Robert Wardhaugh este un exemplu pentru fanii jocului. A început o poveste în 1982 şi această continuă şi în zilele noastre! Se joacă de două ori pe săptămână câte 5 ore şi nu se plictiseşte.
 
El a povestit pentru CNN cum şi-a construit propriile reguli. L-a ajutat faptul că este profesor de istorie astfel că a putut să improvizeze. A creat o lume paralelă în care romanii, grecii sau babilonienii reprezintă variante pentru participanţi.
 
Era doar un copil când a început alături de trei prieteni apropiaţi. Acum jocul său conţine 60 de persoane. Unele dintre acestea vin cu avionul din alte zone geografice ale Canadei ca să se joace la Wardhaugh acasă. Pe perioada pandemiei s-a apelat la Zoom iar jocul a devenit şi mai intens.
 
ROBERT WARDHAUGH - PROFESOR DE ISTORIE: Numele meu este Robert Wardhaugh şi conduc o campanie a jocului Dungeons and Dragons de 37, aproape 38 de ani. Trebuie să spui o poveste bună. Totul e legat de poveste. Totul e legat de faptul că jocul nu se încheie şi nu se opreşte şi ştii că nu vei începe să joci alt joc în curând. Aşa că oamenii simt că investesc în joc.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici