Un român a impresionat juriul şi publicul emisiunii "Britain's Got Talent"

Românul Razy Gogonea a impresionat juriul şi publicul emisiunii "Britain's Got Talent", difuzată în seara de sâmbătă în Marea Britanie, cu un număr de breakdance a cărui coregrafie a fost inspirată din trilogia "Matrix", informează dailymail.co.uk.

Urmărește
13 afișări

Dansatorul român Razy Gogonea, în vârstă de 28 de ani, şi-a făcut intrarea pe scena din Manchester alergând pe genunchi, îmbrăcat într-un costum asemănător celui purtat de Neo, celebrul personaj interpretat de Keanu Reeves în filmele din trilogia "Matrix".

Susţinut din public de iubita lui, Razy Gogonea i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului cu performanţa lui, executând un număr de breakdance cu elemente acrobatice deosebite.

La sfârşitul evoluţiei, juriul acestei emisiuni-concurs care se bucură de o mare audienţă în Marea Britanie a ţinut să elogieze creativitatea dansatorului român şi frumuseţea coregrafiei dansului său.

"Te iubesc deja, Razy. Ai făcut aici nişte lucruri pe care nu le-am văzut niciodată să fie făcute de vreun om. A fost excelent, mi-a făcut plăcere să îţi urmăresc evoluţia. Eşti Neo din «Matrix»", a declarat Michael McIntyre, unul dintre cei trei membri ai juriului.

"A fost încântător, ai folosit întreaga scenă, iar asta e foarte bine. Ai avut o coregrafie frumoasă şi ai făcut o treabă excelentă. Bravo!", a declarat cel de-al doilea membru al juriului, Amanda Holden.

La rândul său, celebrul actor american David Hasselhoff, al treilea membru al juriului, a spus: "Eşti ca un personaj dintr-un joc video inspirat din viaţa reală, a fost foarte interesant. Bravo!".

Toţi cei trei membri ai juriului au votat în favoarea dansatorului român, care s-a calificat astfel pentru etapa următoare a concursului.

"Britain's Got Talent" este o populară emisiune de televiziune difuzată de postul ITV din Marea Britanie. Câştigătorul fiecărei ediţii este recompensat cu un cec în valoare de 100.000 de lire sterline şi are posibilitatea de a evolua în faţa familiei regale a Marii Britanii, în cadrul galei anuale Royal Variety Performance organizată la Londra în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici