Un set de amprente şi un autograf al cântăreţului Michael Jackson, scoase la licitaţie

Un set de amprente ale mâinilor şi picioarelor cântăreţului Michael Jackson, dar şi semnătura megastarului, lăsate într-o placă de ciment, vor fi scoase la licitaţie marţi, de casa Nate D. Sanders, informează music-news.com.

Urmărește
27 afișări

În colţul de jos al acestei plăci din ciment apare menţiunea "6/84", ce indică faptul că starul şi-a lăsat amprentele în luna iunie din 1984, într-o perioadă în care se afla la apogeul carierei sale, după ce câştigase opt premii Grammy în acel an pentru albumul "Thriller".

Jackson a desenat şi o inimă, lângă amprenta mâinii stângi. Între timp, desenul în formă de inimă a crăpat şi a dat numele acelei plăci din ciment - "The Broken Heart Stone" (Piatra inimii frânte).

Michael Jackson şi-a lăsat amprentele într-o placă de ciment, în iunie 1984, pentru municipalitatea Las Vegas, care dorea să inaugureze în acest oraş propriul "Bulevard al celebrităţilor" (Walk of Fame). Acest proiect nu s-a concretizat, iar amprentele şi autograful starului au rămas timp de peste 25 de ani în subsolul Riviera Hotel din Las Vegas.

Licitaţia, organizată de casa Nate D. Sanders, va debuta marţi, la ora locală 17.00.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici