Vanessa Redgrave a lansat o varietate de trandafir în memoria fiicei sale, Natasha Richardson

Actriţa britanică Vanessa Redgrave a lansat o varietate de trandafir în memoria fiicei sale, actriţa Natasha Richardson, pe care a prezentat-o, luni, la Chelsea Flower Show din Londra, informează contactmusic.com.

Urmărește
44 afișări

Venerabila actriţă britanică a participat la această expoziţie de horticultură din Londra pentru a prezenta vizitatorilor varietatea de trandafir Natasha Richardson, denumit după fiica ei, decedată în 2009 din cauza unui accident petrecut pe o pârtie de schi.

Cu petale de un roz pal, trandafirii din această varietate se vor vinde în Marea Britanie pentru a strânge fonduri în beneficiul Fundaţiei Make-A-Wish.

"Familia Natashei, soţul ei (actorul Liam Neeson, n.r.) şi fiii ei sunt foarte încântaţi de faptul că trandafirul Natasha Richardson va putea fi admirat de toţi iubitorii de flori prezenţi la Chelsea Flower Show, începând din 23 mai. Sunt mama Tashei şi le împărtăşesc bucuria. Tasha s-a născut în vesela lună mai, iar fiecare trandafir pe care îl veţi cumpăra va aduce bucurie unui copil, prin intermediul Fundaţiei Make-A-Wish", a declarat Vanessa Redgrave.

Helen Mirren a participat şi ea la eveniment, unde organizatorii au prezentat Nepenthes Helen, o plantă carnivoră denumită astfel în onoarea celebrei actriţe britanice.

În cadrul expoziţiei florale din Chelsea, vizitatorii au putut să admire şi alte flori care au primite numele unor persoane celebre, precum Elizabeth II, Gwyneth Paltrow şi Ringo Starr.

Provenind dintr-o adevărată "dinastie" de actori, Natasha Richardson, născută la Londra, în mai 1963, era fiica actriţei Vanessa Redgrave şi a regizorului Tony Richardson şi sora actriţei Joely Richardson, cunoscută din serialul "Prietenie pe muchie de cuţit". De asemenea, ea era nepoata regretatului actor Sir Michael Redgrave şi a actorilor Lynn şi Corin Redgrave. Natasha Richardson a apărut într-o serie de filme produse la Hollywood, precum "Capcană pentru părinţi" (1998) şi "Camerista" (2002), dar a fost mult mai cunoscută ca actriţă de teatru, fiind câştigătoarea unui prestigios premiu Tony, în 1998, pentru rolul din spectacolul de pe Broadway "Cabaret", regizat de Sam Mendes. Richardson a avut şi o bogată carieră în televiziune, cu roluri în producţii precum "Ghosts" şi mini-seria CBS "Haven" (2001). Ultimul său rol a fost cel al unei directoare de şcoală în comedia "Wild Child", din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici