Vedetele Acasă, îmbrăcate în alb-negru, au băut şampanie, la petrecerea de aniversare a televiziunii

Vedetele postului Acasă, îmbrăcate în alb şi negru, au băut şampanie, au suflat în lumânări şi s-au distrat până dimineaţa, la petrecerea de aniversare a televiziunii, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
9 afișări

Petrecerea care a marcat 13 ani de la lansarea postului Acasă, care a avut loc miercuri seară la Turabo Society Club din Capitală, a fost locul unde vedetele şi-au dat întâlnire şi s-au distrat până dimineaţa.

Tematica petrecerii a fost respectată de toţi cei prezenţi, albul şi negrul fiind singurele nuanţe care au animat seara. Cabral a fost, ca de fiecare dată, amfitrionul petrecerii şi a reuşit să încălzească atmosfera. Pentru toţi invitaţii alegerea ţinutei s-a dovedit a fi o misiune destul de grea.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au consultat şi au căzut de comun acord asupra hainelor pe care le-au purtat. "După ce ne-am îmbrăcat ne-am dat unul altuia «ok-ul». Eu am ales să fac o combinaţie proprie în care m-am simţit foarte bine întreaga seară", spune Adela. "Ce pot să mai spun, este perfectă!", a completat Radu.

Nicoleta şi Iuliana Luciu au fost adevărate apariţii în cele două rochii mulate care le puneau în evidenţă siluetele perfecte. "Am respectat dress code-ul şi ne-am dorit două rochii asemănătoare care să ne pună în valoare. În seara asta am venit singură pentru că Zsolt este plecat. Am vorbit cu Iuliana şi am venit puse pe distracţie", a spus Nicoleta.

Mădălina Drăghici, protagonista telenovelei "Iubire şi onoare", difuzată Acasă de luni până joi, de la 20.30, a făcut senzaţie cu un colier vintage. "E destul de greu, dar mi-a plăcut foarte mult. Mi s-a părut că se potriveşte la această ţinută şi, chiar dacă nu e negru, are o valoare sentimentală pentru mine", a mărturisit Mădălina.

Laura Cosoi a venit şi ea la petrecerea de 13 ani Acasă îmbrăcată într-o combinaţie de alb şi negru. "Mi-a plăcut foarte mult ideea acestei petreceri şi mi-am cumpărat un corset de la un magazin care va veni curând şi în România. L-am asortat cu o pereche de pantaloni albi, clasici. Toată lumea mi-a admirat corsetul care este unul inedit", spune actriţa care joacă în serialul "Moştenirea", difuzat de Pro TV.

Prezentatoarea rubricii "Vremea de acasă" Ana Maria Gheorghe şi-a creat singură cizmele pe care le-a încălţat la petrecere. "Ideea mi-a aparţinut mie. Am mers la un cizmar care a reuşit să-mi pună în practică dorinţa. Rochiţa, care a fost tot în alb şi negru, am cumpărat-o special de la un boutique bucureştean", a afirmat Ana.

La rândul său, Dana Rogoz şi-a propus să adopte o ţinută all black şi a reuşit să-i surprindă pe toţi cu noua ei culoare la păr. "Sunt eu dar am o perucă neagră. Nu mi-am schimbat culoarea părului, am vrut însă să adopt o ţinută all black. E drept am avut şi ceva alb, haina cu care am venit îmbrăcată. Şi m-am amuzat foarte tare pentru că cei mai mulţi colegi trec pe lângă mine, mă salută şi apoi se întorc şi-mi spun: «Dana?!». E amuzant, mă simt aşa… undercover", a spus Dana.

Diana Dumitrescu şi soţul ei, producătorul Ducu Ion, au ales să poarte tricouri funny cu inscripţii similare, Octavian Strunilă a avut şi el un mesaj de trimis prin intermediul tricoului, iar Mircea Solcanu a spus că: "M-am sfătuit cu Rich înainte de a pleca din casă. Doar el este specialist în modă, nu-i aşa? Îl veţi revedea de duminică, de la 22.30, la emisiunea «La naiba, să PoveŞtim»".

Pentru că se aflau la o petrecere de 13 ani Acasă, vedetele au vorbit şi despre ghinion. "Nu sunt o mare superstiţioasă, dar nu mă întorc niciodată din drum. În seara asta de exemplu mi s-a rupt dresul, aş putea spune că e vorba de ghinion, dar eu mai aveam încă trei dresuri de rezervă în maşină. Am venit pregătită pentru orice", a spus râzând Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Poveştirilor adevărate" de la postul Acasă.

Pe de altă parte, Ioan Isaiu, actorul care-l interpretează pe Dan Stuttman în telenovela "Iubire şi onoare", este chiar un fan al numărului 13. "Joc rar la Loto dar atunci când o fac, întotdeauna, mizez pe numărul 13. Şi mai mereu iese pe bilet ca număr câştigător. Curat noroc!", a spus Ioan.

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", difuzată Acasă, duminica, de la 17.30, şi soţul ei, Andi Moisescu, nu cred în ghinion. "Cifra 13 înseamnă de fapt 4. 1 plus 3 egal patru, aşa că astrele spun că anul acesta va fi unul prosper", a mărturisit Olivia.

La miezul nopţii invitaţii au suflat în tortul aniversar. Făcut din marţipan cu cremă de ciocolată şi vişine, tortul a fost adus în apluzele tuturor, iar Vanessa Cernea, director executiv Acasă TV, şi Ruxandra Ion, producătorul general al producţiilor "Iubire şi onoare" şi "Moştenirea", Vice President MediaPro Pictures, Channel & Content Strategist CME, au tăiat prima felie din tort. Şampania a curs în valuri, confetti sub formă de inimioare au încărcat atmosfera şi toată lumea a cântat, în cor, "La mulţi ani!".

Imagini în exlusivitate de la cea mai tare petrecere a anului, cea de 13 ani Acasă, dar şi declaraţii la cald de pe ringul de dans precum şi momente emoţionante, toate acestea vor fi prezentate, joi seara, de la 22.30, la "Poveştiri de noapte". Fotografii de la petrecerea Acasă pot fi văzute pe site-ul www.acasatv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici