Vedetele din "Naşa/ The Godmother" se pregătesc de marea premieră de gală, care va avea loc vineri

Vedetele din comedia "Naşa/ The Godmother" se pregătesc să păşească pe covorul roşu vineri seară, la CinemaPro din Bucureşti, iar pentru Cătălina Grama (Jojo) şi Dragoş Bucur atunci va fi prima dată când vor vedea filmul în întregime.

Urmărește
5 afișări

"De fapt, acesta este un film despre prietenie şi despre supravieţuire, despre doi copii care încearcă să fugă de un câine ca să se ascundă şi cum supravieţuiesc ei într-o noapte", a declarat pentru MEDIAFAX Alma Sârbu, producătoarea filmului. Producătoarea a mai spus că, pentru echipă, faptul că majoritatea replicilor sunt în limba engleză a fost o provocare.

"A fost greu pentru noi, pentru că am avut foarte puţine zile de filmare", a spus Alma Sârbu, adăugând că actriţa din rolul principal, Whitney Anderson, a fost de foarte mare ajutor, muncind continuu cu colegii ei.

Regizorul Jesus del Cerro a declarat pentru MEDIAFAX că este mulţumit că a realizat "un film simpatic şi puternic". "Chiar dacă se spune că este greu să lucrezi cu animale şi copii în film, la noi a ieşit foarte bine", a spus acesta.

Deşi a învăţat câteva cuvinte în limba română, în perioada cât a stat în România, Whitney Anderson îşi mai aminteşte, la aproape nouă luni după încheierea filmărilor, doar de cuvântul "da". "M-am îndrăgostit de România", a spus aceasta, amintindu-şi că în perioada în care a lucrat la "Naşa" a vizitat Transilvania, castelele Peleş şi Bran, dar şi câteva zone încântătoare ale Bucureştiului. Potrivit acesteia, bariera de limbaj a fost, la filmări, de multe ori motiv de amuzament.

Actorul Dragoş Bucur a declarat pentru MEDIAFAX că a acceptat să lucreze la acest proiect datorită faptului că îl cunoştea pe Jesus de Cerro, cu care a lucrat la filmele "Contratimp 1" şi "Contratimp 2". "În general, cam la asta mă uit. Cine este regizorul şi cu cine mai joc. N-a fost o filmare de o mare întindere pentru mine. Câteva zile. Eu n-am prea jucat comedii în ultimul timp", a declarat acesta. Totodată, Dragoş Bucur a spus că va vedea filmul în întregime vineri, la premiera de gală.

Tot vineri, va vedea filmul în întregime şi Jojo, care a spus că vrea să se bucure de acest moment împreună cu familia. "Alma Sârbu mi-a făcut propunerea şi mi s-a părut specială, pentru că este un personaj pe care nu l-am mai încercat până acum. Un personaj dur, dar comic. M-am pregătit suficient pentru că trebuia să descopăr nişte elemente care făceau acest personaj simpatic, pe lângă duritate. Trebuie să pară şi o tipă dură, un fel de «Kill Bill», o luptătoare, dar să aibă şi nişte puncte sensibile", a spus Jojo despre rolul din acest film.

Jojo aşteaptă să nască în iunie şi pentru bebeluş a pregătit o cameră simplă "în culori neutre, frumoasă, caldă". "Am vrut să o păstrăm simplă. Eu cred în simplitate", a spus actriţa.

Ştefan Iancu, cel mai tânăr membru al distribuţiei, a spus că, pentru el, filmările au fost o experienţă foarte interesantă. Micul actor a spus că i-a plăcut să joace în special cu Mihai Bobonete, "pentru că e o persoană foarte amuzantă, dar, când vine vorba de a juca pe scenă, se transformă".

Alături de numele sonore din distribuţia filmului, vor fi prezente la eveniment şi numeroase vedete din showbiz-ul românesc. Andreea Esca, Andra, Cătălin Măruţă, Andi Moisescu, Olivia Steer, Pavel Bartoş, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Mădălina Drăghici, Mircea Solcanu, Andreea Raicu, Luana Ibacka, Răzvan Ciobanu, Valentina Pelinel, trupa Simplu, Maria Marinescu, Frank Collin şi Dan Chişu sunt doar o parte dintre personalităţile care vor veni să râdă în hohote la premiera de gală a filmului "The Godmother". De pe covorul roşu nu vor lipsi nici realizatorii filmului, în frunte cu regizorii Virgil Nicolaescu şi Jesus Del Cerro, scenariştii Viorel Mihalcea şi Tudor Voican şi producătorii Alma Sârbu şi Patricia Poienaru.

Într-o manieră extrem de comică, "The Godmother" aduce pe marile ecrane povestea lui Jennifer Prodan (Whitney Anderson), o profesoară de limbi străine care, pentru a-şi salva soţul, recurge la înfiinţarea propriei organizaţii mafiote. Dragoş Bucur este Radu Prodan, un respectat finanţist român, cu care Jennifer are un băiat de 10 ani extrem de inteligent, David (Ştefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care Jennifer participă în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe Radu. Cu această ocazie, Jennifer află că "respectabila" afacere a soţului constă de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu - The Madfather (Alex Velea). Astfel eroina se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi şi, cu ajutorul fiului său, urzeşte cel mai îndrăzneţ plan pentru a-şi salva familia.

Mult-aşteptata premieră a filmului "Naşa/ The Godmother" va putea fi urmărită live vineri, cu începere de la orele 19.30, numai pe site-ul www.cinemapro.ro.

(Serviciul FOTO al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici