Vedetele Pro TV petrec Paştele alături de familie

Andra şi Cătălin Măruţă îşi petrec primul Paşte cu fiul lor David, Cristian Greţcu pleacă la Breaza, la socrii săi, iar Magda Pălimariu şi Piticu' petrec sărbătorile la Sibiu, în timp ce alte vedete ale postului Pro TV se reunesc cu familiile şi prietenii, cu ocazia sărbătorii Învierii.

Urmărește
10 afișări

Pentru Andra şi Cătălin Măruţă, acesta este primul an în care cei doi sărbătoresc Paştele alături de bebeluşul lor. Cei trei vor rămâne în Bucureşti şi îşi vor aştepta cu drag părinţii şi rudele la masă de Paşti. "De obicei petrecem Paştele cu familia, iar anul asta cu atât mai mult, fiindcă e şi primul an când îl avem pe David cu noi. Vor veni la noi şi rudele Andrei şi părinţii mei, vom fi deci o familie completă şi numeroasă şi o să ne fie foarte bine", a declarat prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV.

Acesta a mai adăugat că, deşi este primul Paşte în formulă extinsă, tradiţiile acestei sărbători nu se vor schimba în familia sa: "Mergem la biserică de Înviere, ca în fiecare an, cu familia. Apoi aducem lumina acasă, iar a două zi se încinge masa de Paşte", a mai spus Măruţă.

Cât despre Iepuraş, vedeta Pro TV este convinsă că acesta nu îi va ocoli familia nici anul acesta, cu atât mai mult cu cât micuţul David este centrul universului lor: "Sigur, David e acum foarte micuţ şi nu înţelege nici sărbătoarea, nici cadourile pe care i le vom face. Însă de când a venit el pe lume, recunosc că nu ne mai interesează foarte tare ce primim noi de la iepuraş, ci ne interesează cum să ne bucurăm copilul", a încheiat Cătălin Măruţă.

Telespectatorii îi pot revedea pe Cătălin şi Andra în aceste zile de sărbătoare la Pro TV, în ediţia specială "Happy Hour" de a doua zi de Paşti, luni, la 17.45 şi, respectiv, în finala de la "Românii au talent", luni, de la 20.30.

Pe de altă parte, Cristian Greţcu, actorul din "Land of Jokes", emisiunea difuzată la Pro TV duminică de la 20.45, petrece Paştele la Breaza, la socrii săi. Prilej de mare bucurie pentru familia sa, actorul Cristian Greţcu recunoaşte că va petrece Paştele, ca de fiecare dată, împreună cu cei dragi. Anul acesta, imediat după ce va termina filmările pentru ediţia specială "Land of Jokes" din 24 aprilie, Cristian Greţcu îşi va lua familia şi va merge la Breaza, la socrii săi, pentru a sărbători Paştele. "După ce termin filmările la ediţia de Paşte mă sui în maşină, iau familia şi plecăm la socrii mei, la Breaza, unde stăm să sărbătorim preţ de o zi sau două, după care, cu regret, înapoi la muncă", a mărturisit el.

Deşi nu are decât câteva zile libere de Paşti, Cristian Greţcu spune că îşi va găsi răgazul să cinstească cum se cuvine această zi sfântă. "Prima tradiţie pe care mi se pare esenţial să o respect este cea a postului din ajun, pentru că este ocazia de a mă pregăti să primesc cum se cuvine bucuria Paştelui. Altă tradiţie frumoasă este mersul la biserică în noptea de Înviere, pentru a lua lumina... alta, ciocnitul ouălor roşii, cadourile aduse de iepuraş şi căutatul lor prin tufişuri, obicei nerecomandat la bloc", a glumit actorul de la Pro TV.

Un gurmand declarat şi un bucătar foarte iscusit, Greţcu recunoaşte că de Paşte este doar ajutor de bucătar, pentru că cinstea şi bucuria de a pregăti masa îi revine soacrei sale: "Eu gătesc cu toate ocaziile, nu numai de Paşte. Şi, ca să fiu sincer, de Paşte găteşte mai ales mama soacră, care este o bucătăreasă excelentă! Eu mă duc acolo ca bucătar-delegat şi mai fac câte un preparat, aşa ca să mă relaxez", a concluzionat actorul din "Land of Jokes".

Prezentatoarea rubricii "Vremea" de la Pro TV, Magda Pălimariu, şi Piticu' îşi petrec Paştele la Sibiu. Piteşti, Sibiu, Păltiniş. Acesta este traseul pe care Magda Pălimariu şi iubitul său, Piticu' de la Simplu, îl vor urma în zilele libere de Paşti. După o scurtă vizită la părinţii lui Ionuţ, cei doi îndrăgostiţi vor merge la Sibiu, acolo unde vor fi alături de familia Magdei în noaptea Învierii. "Din păcate, nu avem foarte multe zile libere, aşa că încercăm să nu neglijăm pe nimeni, pe cât posibil. Îi vom îmbrăţişa pe părinţii lui Ionuţ la Piteşti, apoi vom pleca repede spre Sibiu pentru a nu rata slujba de Inviere", a povestit prezentatoarea rubricii "Vremea" de la Pro Tv.

Ca în fiecare an, Magda are de gând să respecte tradiţia în care a fost crescută, astfel că va cumpăra mici cadouri pentru cei dragi, pe care le va ascunde în iarba din curtea casei. "Nu dezvălui la ce m-am gândit, pentru că vreau să fie surpriză pentru ei. Oricum, eu şi Ionuţ plănuim să îi luăm pe părinţii şi pe sora mea şi să îi ducem, a două zi de Paşte, în Păltiniş. Sperăm să avem parte de vreme bună şi de multe ore tihnite alături de ei", a încheiat Magda.

Sărbătorile sunt prilej de reîntâlnire cu cei dragi, iar corespondentul Ştirilor Pro TV Paula Herlo nu se abate de la acest obicei. Tocmai de aceea, laureata premiului Emmy şi cea care realizează anchete impresionante în cadrul emisiunii "România, te iubesc!" a mărturisit sincer că n-ar da timpul petrecut acasă în timpul sărbătorilor pe nicio vacanţă exotică. Anul acesta, de Paşti, Paula va merge acasă, la Arad. "Abia aştept să mă plimb prin piaţa de legume, să cumpăr de la oameni frumoşi, care întotdeauna spun la sfârşit Paşte fericit! Nu fac nimic special, şi totuşi totul mi se pare special. Masa în familie, nepotul care-l aşteaptă pe Iepuraş şi prietenii vechi din copilărie cu care râd cel mai mult", a declarat Paula.

Pe de altă parte prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13:00, Daniel Niţoiu, a declarat are cele mai frumoase amintiri legate de Paşti. "Paştele şi Crăciunul sunt două sărbători pe care neapărat trebuie să le petreci cu familia. Poate că unii sunt de altă părere, eu însă aşa am fost crescut şi aşa m-am obişnuit", a mărturisit Daniel Niţoiu, care anul acesta va petrece Paştele pe la rude, atât ale lui, cât şi ale iubitei sale, Marina.

"În seara de Înviere mergem toţi la biserică şi apoi ne întoarcem acasă, să ciocnim un ou roşu şi să mâncăm o felie de cozonac, pregătit de mătuşile mele. Cel mai frumos e însă a doua zi, când ne aşezăm la o masă cât se poate de mare. Când trăiau bunicii, ne adunam cu toţii la ei şi la masa din curtea casei eram aproximativ 30 de oameni. Cred că e una din cele mai frumoase amintiri", a povestit Daniel, care crede cu adevărat că "Învierea Domnului trebuie să aducă pace, linişte, alinare şi multă bucurie alături de cei dragi. Aşa vă doresc eu din tot sufletul să aveţi anul acesta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici