Venera Arapu, în The One: Bărbaţii români sunt graşi şi nu se duc la sport

Creatoarea de modă Venera Arapu mărturiseşte într-un interviu pentru noul număr al revistei The One că toată lumea se aşteaptă ca o femeie să fie frumoasă şi îngrijită, dar nimeni nu se plânge că bărbaţii români sunt graşi şi nu fac sport.

Urmărește
21 afișări

Designerul a acceptat să vorbească pentru revista The One despre motivaţii interioare, afaceri, stil personal şi pasiuni.

Astfel, ea recunoaşte că vrea să facă şi haine şi amenajări, este pasionată de gastronomie, iar de-a lungul anilor a deschis magazine, restaurante şi cluburi. Deschizătoare de drumuri în moda românească, Venera Arapu îşi pune din nou amprenta asupra dezvoltării tinerilor designeri printr-un proiect inedit, cu impact pe termen lung, intitulat "Vitrina".

În interviul pentru The One, Venera Arapu mărturiseşte că îşi doreşte un bărbat mai puternic decât ea: "Părerea mea este că femeia trebuie să se uite întotdeauna la bărbatul ei în sus, iar dacă nu e aşa, nu prea e de bine. E foarte mult să şi muncesti, să mai fii şi mamă, să fii şi iubita perfectă... Un bărbat nu are niciodată atât de multe lucruri de făcut ca şi o femeie. Toată lumea are aşteptări de la ea - să fie frumoasă şi îngrijită, dar nu văd să se plângă nimeni că bărbaţii români sunt graşi şi nu se duc la sport".

Venera Arapu recunoaşte în The One că nu a avut noroc în dragoste: "Nu a fost zona în care s-au aliniat planetele cel mai fericit. Dar mai e timp". Ea chiar spune despre partenerul ei: "Dintotdeauna a contat să am o admiraţie pentru partenerul meu, să fie un om deştept cu care să am ce vorbi, să nu am momente de plictiseală, pentru că dragostea romantică e minunată la început, dar viaţa în doi e lungă. Apoi contează bunătatea omului, asta e esenţial".

Venera Arapu mai afirmă în The One că a încercat să lucreze la aşteptările în ceea ce priveşte relaţiile de dragoste. "Sunt un om foarte exigent cu mine însămi, cu ce fac, sunt perfecţionistă, iar asta nu e neapărat o calitate. Cu timpul, am început să înţeleg că nu există un tot perfect, fiecare avem plusuri şi minusuri, nu are rost să îl aştepţi pe Făt-Frumos călare pe calul alb", a încheiat aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici