Viorel Lis, costumat în Spider-Man, vineri, la emisiunea "Happy Hour"

Viorel Lis, costumat în Spider-Man, a escaladat etajele unui centru comercial din Bucureşti, ineditele imagini urmând să fie difuzate în ediţia de vineri a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
12 afișări

Telespectatorii Pro TV vor avea parte de un show pe cinste vineri, la "Happy Hour". Viorel Lis revine în acţiune cu o apariţie demnă de filmele de la Hollywood. Spider-Man-Lis a uimit pe toată lumea când a escaladat, la propriu, etajele unui centru comercial din Bucureşti. Îmbrăcat în celebrul costum roşu cu albastru, cu chipul acoperit, Spider-Man-Lis nu a stat pe gânduri şi a intrat în rol.

La rândul ei, Oana Lis a sosit în mijlocul acţiunii costumată în Wonder Woman, o eroină demnă de curajul lui Spider-Man.

Telespectatorii Pro TV vor putea urmări imaginile inedite, vineri, la "Happy Hour", când Oana şi Viorel Lis vor fi prezenţi în platoul lui Cătălin Măruţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici