Workshop-uri cu Mircea Tiberian, la Festivalul Internaţional Studenţesc de Jazz de la Târgu Mureş

Interpretul Mircea Tiberian va susţine, marţi şi miercuri, mai multe workshop-uri la a treia ediţie a Festivalului Internaţional Studenţesc de Jazz de la Târgu Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Potrivit programului Festivalului Internaţional Studenţesc de Jazz de la Târgu Mureş, făcut public, marţi, de organizatori, evenimentul a debutat, luni seară, cu un concert al Vacsi Eszter Quartet, iar concursul propriu-zis începe marţi.

În cadrul manifestării, interpretul Mircea Tiberian va susţine, marţi şi miercuri, mai multe workshop-uri.

Programul mai include concerte susţinute de Ana Maria Gâlea, Gyarfas Istvan, Alex Man (marţi seară), Three for Helen Project (miercuri seară), "Kosz Szilveszter Quartet" şi "Imaginary Trip" (joi).

Concursul se va încheia miercuri seară, la ora 23.00, cu gala laureaţilor.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Valorilor Umane şi Profesionale AGORA Tinerilor Târgu Mureş, Jazz and Blues Club şi Casa de Cultură a Studenţilor.

La cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional Studenţesc de Jazz de la Târgu Mureş, abonamentul pentru patru zile costă 25 de lei, iar pentru studenţi şi elevi - 15 lei.

Biletele costă zece lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici