Yanni susţine un concert la Bucureşti pe 13 septembrie

Cântăreţul grec Yanni, nominalizat de două ori la premiile Grammy, va susţine un concert la Bucureşti, la Zone Arena, pe 13 septembrie, informează organizatorii.

Urmărește
156 afișări

Biletele au preţurile cuprinse între 100 de lei şi 350 de lei, în funcţie de categoria de loc, şi au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2, Carrefour Feeria - Băneasa Shopping City, iar rezervările se fac la www.vreaubilet.ro.

Yanni, pe numele său adevărat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greacă şi un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume şi hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevărată explozie de pasiune şi talent, oferind o experienţă muzicală desăvârşită auditoriului. Chiar şi în prezent, după trei decenii de carieră, la vârsta de 57 de ani, compozitorul declară că se află "în permanenţă în căutarea următoarei etape a evoluţiei sale". Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar şi drept compozitor desăvârşit. A fost nominalizat la premiile Grammy pentru albumul "Dare to Dream", în 1992, şi "In My Time", în anul 1993.

De-a lungul timpului, Yanni a obţinut peste 35 discuri de platină şi aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, şi ABC News. Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind "new age", deşi el preferă termenul de "contemporan instrumental".

Spectacolul de la Bucureşti face parte din turneul "Truth of Touch", itinerariu muzical ce se va desfăşura în Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa şi America de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici