A trăit 42 de ani cu un glonţ în cap

O echipă de medici din China au operat o femeie pentru a-i extrage un glonţ pe care aceasta îl avea în cap de la începutul Revoluţiei Culturale în 1967, când a fost rănită într-un schimb de focuri, relatează AFP, citând Chongqing News.

Urmărește
978 afișări
Imaginea articolului A trăit 42 de ani cu un glonţ în cap

A trăit 42 de ani cu un glonţ în cap (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Medicii de la un spital din Chongqing (sud-vest) au scos un glonţ de 2,5 centimetri din capul lui He Wenying, în vârstă de 65 de ani.

Contabila, mamă a trei copii, a fost victima colaterală în timpul unui schimb de focuri între două facţiuni, la începutul Revoluţiei Culturale (1966-1976), lansată de Mao Zedong.

Medicii i-au spus atunci femeii că are o rană superficială, însă în 1978 aceasta şi-a făcut o radiografie pentru că o durea constant capul şi nu putea mânca.

Atunci femeia a refuzat să fie operată, însă durerile au devinit din ce în ce mai puternice. Pacienta a acceptat în cele din urmă să i se extragă glonţul, aflat în apropiere de ureche, potrivit Chongqing News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici