Actriţa Anne Pressly a fost descoperită înjunghiată

Anne Pressly, vedetă a postului american de televiziune KATV, care are o apariţie în filmul "W.", de Oliver Stone, a fost spitalizată, după ce a fost descoperită înjunghiată şi bătută în propria locuinţă, potrivit poliţiei americane.

Urmărește
33 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anne Pressly a fost descoperită înjunghiată

Actriţa Anne Pressly a fost descoperită înjunghiată (Imagine: www.katv.com)

Anne Pressly, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită luni dimineaţa, la ora 4:30 a.m., de mama ei, potrivit Cassandrei Davis, purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul Litlle Rock. Davis a declarat că poliţia discută în prezent cu colegii victimei, pentru a afla "dacă a avut probleme cu cineva". Poşeta lui Pressly a dispărut din casă, iar jaful ar putea fi unul dintre motivele agresiunii, a continuat Davis, informează variety.com.

Anne Pressly a fost găsită în stare de înconştienţă în patul din camera ei. Davis a declarat că ea fusese bătută şi înjunghiată de mai multe ori, iar în prezent, actriţa este spitalizată în stare critică.

Anne Pressly a avut o scurtă apariţie în cel mai recent film al lui Oliver Stone, despre preşedintele american George W. Bush, care a avut premiera la sfârşitul săptămânii trecute. În acest film, ea interpretează rolul unui comentator de televiziune conservator, care are o opinie favorabilă despre acţiunea militară "Misiune Îndeplinită", comandată de preşedintele Bush la scurt timp după debutul războiului din Irak.

Site-ul postului de televiziune KATV a anunţat că cel mai notabil interviu realizat de Anne Pressly a fost cel cu vicepreşedintele american Dick Cheney, realizat într-un magazin de arme dintr-un mic orăşel din Arkansas.

În ceea ce priveşte lungmetrajul "W.", regizorul Oliver Stone a declarat că nu există nicio urmă de "ură sau maliţiozitate" în filmul său, inspirat din viaţa lui George W. Bush. El s-a declarat fascinat de viaţa actualului preşedinte american: "A reuşit să-şi transforme întreaga viaţă prin credinţa evanghelică şi prin intermediul familiei şi a reuşit să ajungă preşedinte. Este, practic, o fantezie devenită realitate, care depăşeşte orice ficţiune", a declarat Stone. Regizorul a declarat că în actualele alegeri el îl susţine pe candidatul democrat Barack Obama, dar că preferinţele sale politice nu l-au influenţat în realizarea filmului.

În "W", regizorul construieşte intriga pe baza conflictului oedipian dintre preşedintele George W. Bush şi tatăl său, fostul preşedinte George H. W. Bush. "Am fost împreună în războiul din Irak, dar el nu a mers până la capăt", a spus regizorul referindu-se la Bush tatăl. "Şi acest subiect constituie tema centrală a filmului. El ( Bush senior, n.r.) nu a reuşit să scape de Saddam, aşa că fiul său a simţit că trebuie să-şi depăşească tatăl din cauza unor raţiuni emoţionale, astfel încât acest film poartă amprenta puternică a relaţiei dintre cei doi şi a nevoii fiului de a învinge imaginea tatălui", a spus Stone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici