Alicia Keys şi-a amânat lansarea noului album

Alicia Keys a decis să amâne lansarea următorului ei album cu două săptămâni, acest eveniment urmând să aibe loc pe 15 decembrie, potrivit mesajului postat de cântăreaţa americană pe platforma de microblogging Twitter.

12 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys şi-a amânat lansarea noului album

Alicia Keys şi-a amânat lansarea noului album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ador să am libertate pentru a crea o muzică frumoasă şi din acest motiv voi amâna lansarea albumului până pe 15 decembrie. Am atâtea cântece noi şi extraordinare!", a declarat Alicia Keys, referindu-se la următorul ei material discografic, intitulat "The Element of Freedom", a cărui lansare era programată iniţial pe 1 decembrie, pentru a coincide cu Ziua internaţională Anti-SIDA.

Casa de discuri a renumitei cântăreţe, J Records, a confirmat această dată.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este o actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Până în prezent, Alicia Keys a vândut peste 25 de milioane de albume şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 11 Grammy, 11 Billboard Awards şi trei American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici