Analia Selis lansează cel de-al treilea album al său

Cântăreţa Analia Selis îşi lansează cel de-al treilea album din carieră în cadrul unui concert care va avea loc marţi, într-un club din Bucureşti, informează casa de discuri producătoare Cat Music.

Urmărește
23 afișări
Imaginea articolului Analia Selis lansează cel de-al treilea album al său

Analia Selis lansează cel de-al treilea album al său, intitulat "Suenos - Vise" (Imagine: Mediafax Foto)

Evenimentul va avea loc marţi, în Music Club, cu începere de la ora 20.30.

Filosofia care stă la baza acestui album este simplă: fiecare perioadă de timp se distinge prin ceva anume, ceva care rămâne în memorie ca fiind reprezentativ pentru acea perioadă. Pentru Analia, perioada 2006 - 2007 a însemnat o succesiune de vise, dintre care multe s-au împlinit. Astfel că fanii solistei vor putea asculta pe acest material exclusiv piese noi, toate având o puternică legătură cu visele artistei. Albumul reprezintă o dedicaţie specială pentru toţi cei care ştiu sa viseze, dar şi pentru cei care ştiu să îşi împlinească visele.

Majoritatea pieselor de pe acest material discografic sunt compuse chiar de către interpretă. "Am încercat să mă detaşez puţin de povestea mea, pentru a mă implica şi în poveştile altora, persoane cărora nu le-a fost frică să viseze şi ale căror vise s-au împlinit de-a lungul timpului. Din punct de vedere muzical, cred că am reuşit să creez muzică pentru multe gusturi", a declarat artista.

"Suenos-Vise" cuprinde piese latino şi latino pop, toate având şi o doză mare de romantism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici