- Home
- Life-Inedit
- ROMA, (16.07.2014, 09:48)
- Florin Badescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Andrea Bocelli promovează un brand de vin produs de foşti deţinuţi italieni
Tenorul Andrea Bocelli a anunţat că se va folosi de statutul lui de vedetă pentru a promova un brand de vin produs de foşti deţinuţi italieni, informează contactmusic.com.
Urmărește
194 afișări
Andrea Bocelli promovează un brand de vin produs de foşti deţinuţi italieni
Artistul italian sprijină compania Frescobaldi în acţiunile de promovare a unui nou sortiment de vin, "Gorgona 2013". Acest vin este produs pe insula Gorgona din apropiere de coastele provinciei italiene Toscana, cu ajutorul foştilor deţinuţi dintr-o închisoare locală.
Proiectul a fost creat cu scopul de a oferi unui număr de 50 de foşti prizonieri, care şi-au ispăşit pedepsele, posibilitatea de a învăţa o meserie şi de a-şi găsi ulterior un loc de muncă în industria vinurilor.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
Pentru a promova noul brand, tenorul Andrea Bocelli a acceptat ca semnătura lui să apară pe etichetele lipite pe sticlele de vin "Gorgona 2013".
"Acest proiect include două dintre pasiunile mele: viticultura, desigur, dar şi arhipelagul toscan, un adevărat paradis pe Pământ. Gorgona, cea mai încântătoare dintre insule, cu toate că a avut mult de suferit în trecut, este demnă de astfel de proiecte inovatoare şi vizionare, precum acesta, pe care eu îl sprijin cu dragă inimă", a declarat artistul italian.
Vinurile "Gorgona 2013" pot fi pentru moment achiziţionate din Italia, Statele Unite, Germania şi câteva ţări asiatice.
Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958, în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de 6 ani începe să ia lecţii de pian, flaut şi saxofon. Din nefericire copilăria sa a fost marcată de un eveniment nefericit. Născut cu glaucom grav, artistul orbeşte total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident, el câştigă prima sa competiţie muzicală, Margherita d'Oro in Viareggio, cu melodia "O sole mio".
Cariera sa îşi are debutul la Festivalul San Remo, în 1994, la secţiunea dedicată debutanţilor, unde câştigă cu melodia "Calmo della Sera". Imediat după festival, Bocelli lansează primul său album, ce poartă titlul melodiei câştigătoare.
Recunoaşterea internaţională vine în 1996, odată cu lansarea melodiei "Con te Partiro", care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită "Time to Say Goodbye". Albumul intitulat "Romanza", ce cuprinde melodia pe care milioane de fani voiau să o asculte la infinit, a depăşit toate recordurile de vânzări.
În 1997 îşi face debutul şi în operă, interpretând cu succes părţi din "Madame Butterfly" şi "Tosca".
Deşi iubeşte muzica, iniţial Andrea Bocelli s-a pregătit pentru o carieră de avocat. El a obţinut titlul de doctor în avocatură şi chiar a lucrat o perioadă ca avocat la curtea de justiţie din Pisa. De-a lungul timpului, cu fiecare concert susţinut, reacţiile oamenilor din public l-au convins că adevărata sa menire este de a încânta şi emoţiona oamenii prin melodiile pe care le interpretează cu atâta pasiune.
În 2013, Andrea Bocelli a susţinut un concert extraordinar la Bucureşti, alături de soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu. Angela Gheorghiu şi Andrea Bocelli au mai concertat împreună în 2009, la Colosseumul din Roma, în cadrul unui eveniment caritabil.
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe