Arad: Festivalul clătitelor, între 26 şi 27 iulie

Cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului clătitelor se va desfăşura în perioada 26-27 iulie, în staţiunea Moneasa, judeţul Arad, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

4630 afișări
Imaginea articolului Arad: Festivalul clătitelor, între 26 şi 27 iulie

Arad: Festivalul clătitelor, între 26 şi 27 iulie (Imagine: Mediafax Foto)

Ediţia din acest an se va desfăşura sub sloganul "Clătite cu şi pentru turişti", aceştia fiind principalii "beneficiari" ai concursurilor de preparat şi servit clătite.

Logo-ul evenimentului va fi "Clătite cu noroc!", manifestarea fiind "sărbătoarea norocoşilor".

Standuri ale agenţilor economici locali vor fi dispuse pe aleea principală a staţiunii, pregătind clienţilor clătite calde. Nu vor lipsi tradiţionalele competiţii între preparatorii de clătite aleşi din rândul politicienilor, al presei şi al turiştilor, nici delicioasele clătite servite gratuit sau contra cost pentru solicitări speciale. Primăriile din Arad, Pecica şi Nădlac şi-au anunţat deja intenţia de a intra în concursul de clătite.

"Este adevărat că ediţia trecută a stabilit mai multe recorduri, dar avem certitudinea că, în acest an, toate acestea vor fi doborâte, inclusiv cifra de 12.000 de clătite consumate", apreciază Zoli Lovas, directorul executiv al festivalului.

Festivalul va fi completat de o serie de recitaluri. Astfel, pe 26 iulie, vor concerta grupul Pacifica şi Nicola. Pe 27 iulie va avea loc un spectacol folcloric, organizat de Centrul Cultural Judeţean Arad, urmat de formaţia "Muguri şi mlădiţe de tezaur" de la casa de cultură Beiuş.

Evenimentul este organizat de Primăria Moneasa şi SC Staţiunea Moneasa SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici