- Home
- Life-Inedit
- NEW YORK, (24.02.2009, 16:16)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Audienţa Oscarurilor din 2009, în creştere (Video)
Gala premiilor Oscar a fost urmărită anul acesta de peste 36 milioane de telespectatori în Statele Unite, în creştere de la 32 de milioane de persoane, câte au urmărit ceremonia anul trecut.
Urmărește
16 afișări
Audienţa Oscarurilor din 2009, în creştere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Transmisiunea de trei ore şi jumătate a ceremoniei de decernare a premiilor Academiei americane de film, difuzată de postul american ABC, a înregistrat o audienţă medie de 23,3 puncte de rating, potrivit companiei de cercetare de piaţă Nielsen Media Research.
Potrivit datelor preliminare furnizate de Nielsen, audienţa din 2009 a transmisiunii decernării premiilor Oscar a crescut cu 6% comparativ cu 2008.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
-
Croaţia îşi alege duminică noul preşedinte. Ce şanse are „Trump al Croaţiei”
Cea de-a 81-a ediţie a a distincţiilor acordate de Academia americană de film a fost găzduită de actorul Hugh Jackman, protagonistul seriei "X-Men ", care a dat show-ului o nouă prezentare.
În 2006, transmisia ceremoniei de decernare a premiilor Oscar a fost urmărită de 39 de milioane de americani, în timp ce recordul de audienţă a fost stabilit în 1998, când gala în care filmul "Titanic" a câştigat 11 premii, a fost urmărită de 55 de milioane de americani.
Monologul umoristic tradiţional de la începutul ceremoniei a fost scos, Jackman dansând şi cântând cu actriţa Anne Hathaway, cântăreaţa Beyonce şi vedetele serialului "High School Musical ", Zac Efron şi Vanessa Hudgens.
Potrivit cotidianului The Washington Post, Jackman a fost "un talent versatil şi energic", însă a caracterizat cântecele interpretate de el înainte de prezentarea nominalizărilor la categoria "Cel mai bun film", "inutile şi neamuzante".
Pe de altă parte, The New York Times a comentat că Jackman a fost o alegere "inteligentă şi chiar practică pentru o noapte de Oscar în perioadă de recesiune".
"Încep să cred că salvarea Oscarurilor este o slujbă bună pentru Iron Man sau Hancock, un erou extrordinar cu un anume tip de puteri care i-ar permite să schimbe radical ceea ce a devenit o ceremonie plictisitoare şi pompoasă", remarcă Los Angeles Times.
Lungmetrajul "Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, a dominat cea de-a 81-a ediţie a distincţiilor acordate de Academia americană de film, cu opt premii Oscar, printre care cele pentru cea mai bună regie şi cel mai bun film.
Citeşte şi: India, mândră de succesul filmului "Vagabondul milionar" Kate Winslet: Rolul din "The Reader" a fost cel mai dificil din carieră Discursurile câştigătorilor premiilor Oscar Lista completă a câştigătorilor celei de-a 81-a ediţii a premiilor Oscar
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 09:02
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
-
astăzi, 08:59
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână