B'estival face afterparty la World Trade Plaza

B'estival, festivalul care va avea loc la Bucureşti pe 29 iunie, 30 iunie şi 1 iulie, va organiza şi un afterparty oficial, sâmbătă, la World Trade Plaza, cu începere de la ora 2.00, imediat după concertul pe care îl va susţine Pink.

2 afișări

Potrivit site-ului festivalului, la petrecere vor participa performeri din prestigioasa trupă Cirque du Soleil, precum şi veritabile "drag queens" care vor susţine un număr special de dans.

Fundalul sonor al serii va fi asigurat de DJ Vivie-Ann, venită din Montreal, Canada.

Biletele pentru afterparty se pot procura în avans de pe site-ul www.myticket.ro, pentru 30 de lei, sau din punctele de vânzare de la B'estival, ori direct de la WTP, pentru 45 de lei.

B'estival se va desfăşura în parcarea C a complexului Romexpo şi va cuprinde un total de peste 30 de artişti, printre care Faithless, Pink, Marilyn Manson, Alice Cooper, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan şi Hooverphonic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici