Băsescu se plimbă prin Oradea şi face poze cu turiştii

Preşedintele Traian Băsescu, prezent vineri seară la Oradea, pentru a participa la sărbătoarea municipiului, se plimbă prin oraş şi se fotografiază cu turiştii străini şi cu localnicii.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Băsescu se plimbă prin Oradea şi face poze cu turiştii

Băsescu se plimbă prin Oradea şi face poze cu turiştii

La Hotelul Continental, Băsescu a fost surprins de un grup de turişti britanici şi un altul de nigerieni, şeful statului acceptând să facă fotografii cu aceştia.

Un om de afaceri din Londra, Ben Hughes, le-a spus jurnaliştilor că nu a mai văzut niciodată un politician atât de popular şi accesibil, fiind surprins de ieşirea în public a lui Băsescu.

Şeful statului a mers pe jos până în faţa Primăriei, pentru a urmări un spectacol susţinut de Loredana Groza şi Direcţia 5. El ar urma să se întoarcă la Bucureşti în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri seară, la Oradea, pentru a participa la sărbătoarea oraşului, el plecând de la aeroport direct la hotelul unde este cazat, fără a face declaraţii presei care l-a aşteptat, ci doar salutând cu mâinile din maşină. Băsescu, care este însoţit de soţia sa, Maria, va participa, de la ora 20.30, la un spectacol de muzică la care concertează Loredana Groza şi Direcţia 5 şi care se va încheia cu focuri de artificii. Spectacolul are loc în centrul oraşului, în faţa Primăriei Oradea.

La spectacol mai sunt aşteptaţi preşedintele PD Emil Boc, Elena Udrea, Sulfina Barbu, alţi lideri PD şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă, care este finul de cununie al preşedintelui.

Preşedintele Traian Băsescu participă la Ziua municipiului Oradea la invitaţia primarului oraşului, Petru Filip, candidat la Parlamentul European, vicepreşedinte al PD şi şef al organizaţiei judeţene Bihor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici