- Home
- Life-Inedit
- ST. LOUIS, (20.01.2012, 17:03)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Basistul trupei Megadeth studiază religia pentru a deveni pastor luteran
David Ellefson, basistul trupei Megadeth, urmează un curs de religie, online, pentru a deveni pastor luteran.
Urmărește
169 afișări
David Ellefson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Cursul de religie este organizat de Seminarul din Concordia, o suburbie a oraşului St. Louis, cu acceptul Sinodului Bisericii Luterane din statul american Missouri, informează billboard.com.
Seminariile şi cursurile la distanţă, realizate cu ajutorul internetului, au devenit tot mai populare în Statele Unite, întrucât ele le permit studenţilor să frecventeze şcolile religioase, fără să îşi modifice activităţile din viaţa zilnică.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Centrul Global de Angajament (GEC) din cadrul Departamentului de Stat al SUA, acuzat de republicani că-i cenzurează pe americani, se închide după ce a rămas fără finanțare. Elon Musk l-a catalogat ca fiind „cel mai mare infractor din SUA”
-
ISU Tulcea, despre incidentul aviatic: nu au fost înregistrate apeluri la 112
-
MApN: în judeţul Tulcea a fost detectată o ţintă aeriană de mici dimensiuni
-
Azerbaidjanul „se aşteaptă ca partea rusă să recunoască” doborârea avionului de pasageri
Învăţând într-un mediu deloc tradiţional, David Ellefson este şi un student cu un statut deloc tradiţional, întrucât trupa heavy-metal în care activează a lansat albume cu titluri sugestive, precum "Killing Is My Business... And Business Is God!".
Amestecul de rock şi religie a făcut parte din viaţa lui Ellefson încă din copilărie. Crescând în Minnesota, părinţii lui asistau la fiecare slujbă de duminică. În vara anului 1983, Ellefson s-a mutat la Los Angeles şi, după câteva săptămâni, a înfiinţat grupul Megadeth, care poartă numele unităţii de măsură ce echivalează cu moartea unui milion de persoane în urma unei explozii nucleare. La scurt timp după aceea, David Ellefson cânta la chitară bass pe scene importante, alături de alte trupe celebre, precum Metallica şi Slayer.
Stilul de viaţă al vedetelor rock l-a afectat pe Ellefson la vârsta de 25 de ani. S-a înscris într-un program de recuperare în 12 paşi. În acest program a avut ocazia să reia legătura cu religia şi credinţa, pe care le-a adoptat din nou în viaţa sa.
David Ellefson s-a mutat în Arizona, s-a căsătorit şi are copii.
Fondată de Dave Mustaine în urma plecării de la Metallica, în 1983, la Los Angeles, trupa Megadeth a devenit repede cunoscută pe plan internaţional, fiind pioniera mişcării thrash metal americane. În cei peste 25 de ani de carieră, Megadeth a vândut peste 30 milioane de albume, iar şase materiale discografice consecutive au primit discul de platină în Statele Unite. Cu fiecare nou album lansat, recunoaşterea şi aclamaţiile nu veneau doar de la fanii declaraţi, ci şi din partea criticilor, care i-au nominalizat de şapte ori consecutiv la premiile Grammy pentru cea mai bună trupă metal.
Din păcate, în anul 2002, după ce membrul fondator Dave Mustaine a suferit o leziune gravă a nervilor de la mâna stângă, Megadeth s-a destrămat. Doi ani mai târziu, în 2004, spre marea bucurie a fanilor din întreaga lume, Mustaine s-a recuperat şi a reunit trupa.
Megadeth este cunoscută pentru stilul distinctiv al sunetului chitării din piesele ei, acestea incluzând pasaje muzicale complexe şi solo-uri de chitară ce reuşesc de fiecare dată să ţină publicul cu respiraţia tăiată. Piese precum "Symphony of Destruction", "A Tout Le Monde", "Hangar 18" şi "Contdown to Extinction" au transformat membrii Megadeth în adevăraţi idoli pentru milioane de oameni de pe întreaga planetă.
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: Ce se va alege de copilul tău – suprema ta investiție – după 12 ani de școală la stat în „România Educată” a lui Iohannis? Nu știi și te enervezi. Sau știi și te enervezi
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Israelul a efectuat atacuri aeriene asupra aeroportului internațional din Yemen. A fost vizată infrastructura militară a rebelilor Houthi
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Măsurile disperate pe care le iau chinezii ca să încurajeze natalitatea. Îi învaţă pe tineri chiar şi cum să meargă la întâlniri şi să se îndrăgostească
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe