Beneficiile consumului de caise. Fructele care sunt o fântână a tinereţii şi sănătăţii

Caisele şi uleiul extras din sâmburii acestui fruct pot proteja inima şi celelalte organe vitale de numeroase afacşiuni, un alt beneficiu fiind conţinutul bogat în nutrienţi, vitamine şi minerale.

Urmărește
3344 afișări
Imaginea articolului Beneficiile consumului de caise. Fructele care sunt o fântână a tinereţii şi sănătăţii

Beneficiile consumului de caise – vitamine şi minerale din belşug (Imagine: thecountriesof.com)

Nu degeaba sâmburii de caisă au forma unei inimi.

CSID a inventariat beneficiile acestor fructe de vară asupra frumuseţii şi sănătăţii:

Caisele - Vitamine şi minerale din belşug!

Caisele crude sunt surse preţioase de vitamine, minerale şi substanţe nutritive cu rol extrem de benefic asupra organismului, printre acestea amintind potasiul, fosforul, calciul, riboflavina, fierul, vitamina A, magneziul, zincul, betacarotenul şi vitamina C, precum şi seleniu, mangan, tiamină, cupru, folaţi, vitamina B6, acid pantotenic şi colină.

Caisele - beneficii pentru sănătate

Fibrele conţinute de caise asigură un bun tranzit intestinal şi are uşor efect laxativ, prevenind tulburările digestive şi constipaţia cronică, precum şi apariţia ulcerului.

Află mai multe despre beneficiile consumului de caise pe CSID

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici