În plângerea depusă pe 2 august, proprietarul apartamentului, Henry Moses, de la 7 of 8 Realty Co., spunea că Dunaway are o casă la Hollywood, în statul California, unde are înregistrat şi permisul de conducere şi dreptul de a vota.
Dunaway şi-a închiriat apartamentul din New York, care are un dormitor şi este situat pe East 78th Street, în 1994, plătind o chirie lunară de 1.048,72 de dolari.
Avocata actriţei, Elizabeth Shollenberger, a declarat presei că Dunaway consideră că apartamentul din New York este casa ei şi că nu va renunţa la el de bunăvoie.
O înfăţişare a fost programată miercuri, dar a fost amânată, Shollenberger întâlnindu-se în schimb cu avocatul proprietarului, fără a ajunge deocamdată la o înţelegere. Dunaway nu a fost prezentă, aflându-se în California. Următoarea înfăţişare la tribunal este programată pe 4 octombrie.
„Nu s-a mutat”, a spus avocata actriţei, contrazicând ce a spus Dunaway într-un interviu pe 3 august. Actriţa în vârstă de 70 de ani declara la începutul lunii că s-a mutat din apartament în mai.
Avocata a mai spus că Dunaway s-a arătat îngrijorată de starea apartamentului. „Există distrugeri provocate de apă în apartement, de care (actriţa n.r.) se plânge de ani de zile. Pentru o persoană în vârstă, problemele cu apa duc la tot felul de probleme legate de mucegai, la probleme respiratorii”, a spus Shollenberger
Faye Dunaway va putea păstra apartamentul din New York şi va continua să plătească chiria pe parcursul procesului, a mai spus avocata ei.
Faye Dunaway este o actriţă americană laureată în 1977 cu premiul Oscar pentru rolul din drama „Reţeaua/ Network”, după două nominalizări anterioare, obţinute pentru rolurile din filmele „Bonnie şi Clyde” (1967) şi „Cartierul chinezesc/ Chinatown” (1974). Faye Dunaway, considerată una dintre cele mai versatile actriţe de la Hollywood, a jucat în numeroase filme de referinţă, precum „Afacerea Thomas Crown” (atât în filmul original din 1968, cât şi în remake-ul din 1999), „Infernul din zgârie-nori” (1974), „Cele trei zile ale condorului” (1975), „Draga mea mamă” (1981) şi „Arizona Dream” (1993).