Carla Bruni va începe înregistrarea celui de-al treilea album de studio al său

Fostul top model italian Carla Bruni, noua soţie a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, va începe, în februarie, să înregistreze cel de-al treilea său album, într-un studio din Paris, a anunţat, luni, impresarul său, Bertrand de Labbey.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Carla Bruni va începe înregistrarea celui de-al treilea album de studio al său

Carla Bruni va începe înregistrarea celui de-al treilea album de studio al său

"Albumul este în curs de pregătire, este în etapa de preproducţie", a declarat De Labbey, asigurând că realizarea lui nu a fost perturbată de noul statul de primă doamnă al cântăreţei, care s-a căsătorit, sâmbătă, cu preşedintele francez Nicolas Sarkozy.

"Majoritatea cântecelor erau deja compuse de mai mult timp", a explicat acesta.

De Labbey a mai spus că albumul va fi scos în toamnă, în perioada septembrie - noiembrie, adăugând că încă nu ştie dacă Bruni va lansa înainte un single.

"Ceea ce se va schimba este modul în care va fi promovat albumul", a spus acesta, având în vedere că nu va fi "o lansare clasică". Potrivit impresarului, Bruni nu va susţine niciun concert. "Noile sale funcţii o obligă la un anumit comportament mai rezervat", a spus acesta.

Apărut în 2002, primul album al fostului top model italian, "Quelqu'un m'a dit", a fost destul de apreciat de public şi de critici. Albumul s-a vândut în 1,2 milioane de exemplare în Franţa şi în 800.000 de copii în străinătate.

Cel de-al doilea album, "No promises", lansat la începutul anului 2007, care cuprinde melodii pe texte ale unor poeţi anglo-saxoni, nu a avut acelaşi succes. Albumul s-a vândut doar în 80.000 de exemplare în Franţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici