- Home
- Life-Inedit
- CLUJ-NAPOCA, (08.09.2013, 16:00)
- Adina Oşan , Vasile Magradean
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cât de grea a fost cea mai mare porţie de varză a la Cluj gătită în România - FOTO
Cea mai mare porţie de varză a la Cluj din România, de peste 400 de kilograme, a fost gătită, duminică, de o echipă de bucătari, la un concurs internaţional în aer liber, publicul prezent fiind servit cu peste 2.000 de caserole cu această mâncare tradiţională.
Urmărește
872 afișări
Cât de grea a fost cea mai mare porţie de varză a la Cluj gătită în România - FOTO (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)
Echipa de 15 bucătari a restaurantului "Memo 10", administrat de Primăria Cluj-Napoca, a pregătit începând de duminică dimineaţă, de la ora 5.00, ingredientele pentru varza a la Cluj, iar acestea au fost aduse în jurul amiezii la Concursul Internaţional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center, desfăşurat în parcarea unui mall de lângă municipiu.
Bucătarii au turnat straturi succesive de varză, carne tocată, ardei, smântână, roşii şi orez, într-un tavă de mari dimensiuni, iar la final au scris cu varză roşie numele restaurantului. Toată compoziţia a fost apoi amestecată cu palete mari de lemn de către membrii juriului concursului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: N-avem pe cine alege Președinte pe 24 noiembrie, dar du-te la vot și pune ștampila pe alb, pe niciunul! E singura formă să le arăți că exiști
-
Adrian Sârbu: N-avem pe cine alege Preşedinte pe 24 noiembrie, dar du-te la vot şi pune ştampila pe alb, pe niciunul! E singura formă să le arăţi că exişti
-
Istoria alegerilor prezidenţiale din România: de la căderea comunismului la democraţia europeană
-
Alegeri prezidenţiale 2024, primul tur. Unde se pune ştampila şi cum arată buletinul de vot
Directorul restaurantului Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Vişan, a declarat că, la final, toată varza a la Cluj a fost servită publicului prezent.
"În acest an am pregătit varză a la Cluj, proiect la care au lucrat 15 bucătari. Dimineaţă la ora 5.00 am început activitatea de preparare. Produsul finit depăşeşte 400 de kilograme, iar la reţeta tradiţională am inclus varză, carne tocată de porc, orez, roşii, smântână şi condimente, cimbru, mărar, paprika, ardei iute. Ingredientele au fost aşezate în straturi, iar la final toată compoziţia a fost amestecată şi servită publicului. Au fost peste 2.000 de caserole de plastic pregătite pentru cei prezenţi", a spus Vişan.
Anul trecut, bucătarii restaurantului Primăriei Cluj-Napoca au pregătit la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la Polus cea mai mare porţie de mămăligă cu brânză şi slănină.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Motivul real pentru care Silviu Prigoană și-a botezat primii copii Honorius, Silvius și Maximus
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe