Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, la Săptămâna Modei de la New York

Creatorii români de modă Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan îşi vor prezenta, pe 9 februarie şi, respectiv, 10 februarie, cele mai noi creaţii, în cadrul Săptămânei Modei, care se desfăşoară la New York, la The Westin Times Square, Majestic Ballroom.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, la Săptămâna Modei de la New York

Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, la Săptămâna Modei de la New York

Potrivit calendarului evenimentului, afişat pe site-ul http://www.usafashionshows.com/fashioncalendar.htm, Cătălin Botezatu îşi va prezenta noile creaţii pe 9 februarie. Botezatu este descris ca fiind unul dintre cei mai importanţi designeri români, care a prezentat show-uri spectaculoase peste tot în lume - Roma, Atena, Monte Carlo, Cannes, Moscova, Budapesta, Ibiza, Malta, Sun City, Africa de Sud şi Windock, Namibia.

Show-ul de modă susţinut de Romaniţa Iovan va avea loc pe 10 februarie. Despre creatoarea de modă din România se spune, printre altele, că a debutat la Couture Fashion Week, în septembrie 2007, şi că, în decembrie, anul trecut, s-a întors la New York pentru a-şi prezenta colecţia în cadrul festivităţilor care au marcat deschiderea Desmond Tutu Center.

Couture Fashion Week este un eveniment desfăşurat pe mai multe zile, pe parcursul cărora sunt prezentate colecţii de lux, şi face parte din USA International Fashion Shows, creat de Andres Aquino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici