- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (09.03.2015, 12:17)
- Bogdan Stanescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ce ascund hotelurile de dumneavoastră. Tot ce trebuie să ştiţi despre camera pe care o închiriaţi în vacanţă
Sunt câteva obiceiuri pe care cei aflaţi în vacanţă le practică fără să ştie eventualele consecinţe. Daily Mail a publicat un material în care îi informează pe turişti despre pericolele la care se expun într-o cameră de hotel şi despre posibile costuri suplimentare pe care trebuie să le plătească la finalul excursiei şi despre care reprezentanţii hotelului nu le-au spus nimic.
Urmărește
6367 afișări
Ce ascund hotelurile de dumneavoastră. Tot ce trebuie să ştiţi despre camera pe care o închiriaţi în vacanţă (Imagine: Shutterstock)
Atunci când intraţi într-o cameră de hotel, tentaţia este să mergeţi imediat către minibar şi să vă serviţi cu o cană de cafea sau cu dulciuri aflate la dispoziţia dumneavoastră.
Înainte de a face acest lucru, trebuie să ţineţi cont de anumite aspecte: camera dumneavoastră s-ar putea să nu fie atât de curată pe cât pare, iar cafeaua, prăjiturile sau alte băuturi să nu vi se ofere gratuit.
Iată care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le aveţi în vedere atunci când vă aflaţi într-o cameră de hotel, potrivit Daily Mail:
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Azi, în Sfânta zi a Crăciunului, poate știi de ce Iisus Hristos nu s-a născut român
-
Care sunt cei şapte magnifici care au salvat bursa din Germania şi au sfidat crizele anul acesta
-
UE s-ar putea extinde: O ţară din Europa vrea să organizeze un referendum pentru a adera la UE
-
Dronele ucrainene ar fi distrus un depozit de muniţie rusesc în regiunea Rostov
Aveţi grijă atunci când atingeţi telecomanda televizorului şi întrerupătoarele
Un studiu realizat de către Universitatea din Houston a arătat că cele mai atinse obiecte din camera de hotel, telecomanda televizorului şi întrerupătoarele lămpilor de lângă pat, sunt cele mai puţin curăţate.
În unele cazuri, acestea conţin la fel de multe bacterii ca şi vasul de toaletă.
Băutul din paharele de sticlă din cameră
Puteţi fi tentaţi, atunci când v-aţi cazat şi vă aflaţi pentru prima dată în cameră, să vă potoliţi setea cu o băutură pe care o turnaţi într-un pahar de sticlă.
Fox News a dezvăluit, în urma vizionării imaginilor filmate cu camera video din camere, că multe hoteluri nu spală paharele de sticlă decât cu apă.
Din acest motiv, cel mai bine este să folosiţi paharele de plastic de la recepţie pentru a nu vă asuma riscuri.
Gândiţi-vă înainte de a vă înveli cu păturile din camera de hotel
Paturile sunt şi ele foarte utilizate de turişti, care stau în ele, mănâncă şi dorm.
Unele mame îşi schimbă copiii pe păturile din cameră.
Nu trebuie să vă temeţi de păturile spălate zilnic, dar păturile, în special cele mai mici, nu sunt schimbate atât de des pe cât ar trebui în unele hoteluri.
Nu credeţi că tot ceea ce vi se oferă e gratis
Fiecare adoră să folosească şamponul oferit de hotel sau dulciurile şi băuturile acestuia, dar nu trebuie să plecaţi cu ideea că acestea sunt gratis.
În timp ce pixurile sau broşurile sunt, de obicei, la dispoziţia clienţilor pentru a fi folosite gratuit, gelurile de duş sau alte obiecte ar putea fi folosite numai contracost.
Nu exageraţi cu minibarul
Deşi este mai convenabil să utilizaţi minibarul din cameră decât să căutaţi snack-uri în afara acesteia, trebuie să aveţi grijă că preţurile acestora sunt mai scumpe decât cele din afară.
Preţul mediu pentru alunele din hoteluri din Elveţia, Franţa, Canada, Singapore sau Suedia sunt mai mari de 10 dolari.
În fruntea preţurilor, se află hotelurile din Toronto, unde o pungă de alune costă, în medie, 18.23 dolari.
Aveţi grijă la eventualele taxe suplimentare
Unii turişti obişnuiesc să aducă de acasă mâncare şi băutură pentru a o păstra la rece în frigiderul camerei de hotel.
Unele hoteluri percep o taxă pentru păstrarea în frigiderul camerei a diverselor alimente sau băuturi.
În 2014, veniturile hotelurilor de pe mapamond au crescut cu 1.4 miliarde lire sterline de pe urma taxelor ascunse, un procent de 6% mai mare faţă de anul 2013.
Citește pe alephnews.ro: Armistițiul de Crăciun a reprezentat un moment istoric în timpul Primului Război Mondial. Cum s-a produs acest lucru
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe