- Home
- Life-Inedit
- LOS ANGELES, (24.12.2012, 22:30)
- Florin Badescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cel mai piratat serial TV în 2012. Ce producţii de televiziune mai sunt în top
Editorii site-ului Torrentfreak au realizat topul celor mai piratate producţii de televiziune în anul 2012.
Urmărește
2164 afișări
Cel mai piratat serial TV în 2012. Ce producţii de televiziune mai sunt în top (Imagine: Shutterstock)
Serialul "Urzeala tronurilor" ocupă primul loc în topul celor mai piratate producţii de televiziune în anul 2012, alcătuit de editorii site-ului Torrentfreak.
Unul dintre episoadele acestui serial a fost descărcat de pe internet de 4.280.000 de ori în acest an pe plan mondial, depăşind uşor audienţa pe care a înregistrat-o în Statele Unite ale Americii, informează bbc.co.uk.
Acest nivel ridicat de piraterie online ar putea fi explicat prin faptul că HBO, postul de televiziune care produce serialul "Urzeala tronurilor", nu a permis platformelor Netflix, Hulu, Amazon Prime şi altor servicii de streaming americane să îi difuzeze programele. În schimb, postul HBO îi direcţionează pe utilizatori către produsul său online HBO Go, care este disponibil doar clienţilor plătitori ai acestui post de televiziune prin cablu.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
În afara Statelor Unite, editorii de la Torrentfreak spun că Australia este una dintre ţările care s-au făcut vinovate de acest număr uriaş de descărcări ilegale ale serialului "Urzeala tronurilor", întrucât episoadele acestui show TV sunt difuzate în Australia la o distanţă de o săptămână după ce rulează în Statele Unite.
Pe locul al doilea în topul celor mai piratate producţii TV în anul 2012 se află serialul "Dexter", iar poziţia a treia este ocupată de serialul " The Big Bang Theory".
Topul 10 al celor mai piratate seriale TV din acest an este completat, în ordine, de producţiile "How I Met Your Mother", "Breaking Bad", "The Walking Dead", "Homeland", "Dr. House", "Fringe" şi "Revolution".
Editorii site-ului Torrentfreak afirmă că numărul fişierelor video partajate în mod ilegal în 2012 a cunoscut o creştere uşoară în comparaţie cu anul trecut.
Această creştere s-a produs în pofida numeroaselor eforturi depuse de guvernele mai multor ţări care au încercat să blocheze site-urile ce oferă acces la materiale video care încalcă legea drepturilor de autor.
Anchetele desfăşurate de autorităţile din Statele Unite, Mexic şi Ucraina au condus la închiderea a două dintre cele mai cunoscute servicii de file-sharing - Megaupload şi Demonoid.
Cu toate acestea, o serie de proteste au forţat Camera Reprezentanţilor să renunţe la legea Stop Online Piracy Act (Sopa), iar Congresul american, la iniţiativa Protect Intellectual Property Act (Pipa), în ianuarie.
În Europa, încercarea de a impune un tratat internaţional - Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) - a eşuat, după ce Parlamentul European a respins acest proiect în luna iulie.
Pe de altă parte, mai multe ţări au anunţat recent că intenţionează să îşi continue eforturile împotriva pirateriei online.
În septembrie, Japonia şi-a modificat legislaţia, introducând o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru utilizatorii care vor fi găsiţi vinovaţi de descărcarea unor fişiere piratate.
La rândul lor, Statele Unite şi Japonia au anunţat iniţiative legislative similare, ce vor avea la bază expedierea unor scrisori de avertizare site-urilor bănuite de piraterie online, înainte de a trece la măsuri punitive.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe