Claudia Cream a vorbit despre colaborarea cu Fatman Scoop

Claudia Cream a vorbit, la emisiunea "ProFM'sCOOL", difuzată la ProFM în fiecare luni, de la 20.00, despre lansarea mondială a albumului său, "Wrong girl for that", despre cum a filmat trei videoclipuri în trei zile şi despre colaborarea cu artistul Fatman Scoop, câştigător al unui premiu Grammy.

Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Claudia Cream a vorbit despre colaborarea cu Fatman Scoop

Claudia Cream a vorbit despre colaborarea cu Fatman Scoop

Întrebată ce fel de relaţie are cu cântăreţul hip-hop, Claudia i-a spus lui Bogdan Nicolai că este vorba de o colaborare profesională.

"Ne-am întâlnit într-un club din Bucureşti, ocazie cu care Marius Mateş (impresarul artistei, n.r.) i-a dat să asculte noul meu album. Spre bucuria noastră, i-a plăcut. Ba mai mult, Fatman Scoop a dorit să cânte cu mine «Just a little bit», piesa care va fi inclusă şi pe albumul lui. Îmi place foarte mult de el. Are o privire blândă, ca de ursuleţ. Dar nu-l vreau ca iubit", a declarat Claudia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici