Concertul cântăreţei Hélène Segara, anulat (Video)

Concertul pe care artista franceză Hélène Segara urma să îl susţină la Bucureşti, pe 16 februarie, a fost anulat, din cauza unor neînţelegeri dintre managementul francez şi organizatorii români.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Concertul cântăreţei Hélène Segara, anulat (Video)

Concertul cântăreţei Hélène Segara, anulat

Potrivit comunicatului, spectatorii care au cumpărat bilete îşi vor putea recupera banii de la punctele de vânzare unde au fost achiziţionate.

Hélène Segara a început să cânte în piano-barurile din sudul Franţei.

Primul său album, "Coeur de verre" (1996), a avut succes, fiind răsplătit cu un disc de platină. Piesa "Je vous aime adieu", de pe acest album, a câştigat premiul Rolf Marbot în 1997.

Următorul său hit este "Vivo per lei", în duet cu Andrea Bocelli. Discul care include această piesă a fost vândut în peste un milion de copii.

Artista şi-a arătat talentul şi în rolul Esméraldei, din musicalul "Notre Dame de Paris", între 1998 şi 2000. Spectacolul a avut peste 400 de reprezentaţii.

Al doilea album al cântăreţei, "Au nom d'une femme" (2000), a adus un turneu de doi ani, cu reprezentaţii la Olympia şi Palais des Sports, din Paris. Albumul a fost vândut în peste un milion şi jumătate de copii, primind discul de diamant.

Cel mai recent album al lui Hélène Segara, "Mon pays c'est la terre", cuprinde 15 melodii care reiau teme folclorice şi imnuri din lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici