Concertul de la Bucureşti al lui Richard Marx - anulat

Concertul pe care muzicianul american Richard Marx urma să îl susţină, pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală a fost anulat, informează organizatorii, Emagic.

Urmărește
60 afișări
Imaginea articolului Concertul de la Bucureşti al lui Richard Marx - anulat

Concertul de la Bucureşti al lui Richard Marx - anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din cauza unor probleme logistice cu care s-a confruntat echipa de producţie a turneului, Richard Marx a fost nevoit să anuleze mai multe spectacole din Europa Centrală şi de Est, printre care şi concertul din România", informează organizatorii.

Banii pentru biletele pentru concertul pe care artistul ar fi trebuit să-l susţină pe 1 noiembrie vor putea fi recuperaţi de la punctele de vânzare de la care au fost achiziţionate, în perioada 27 septembrie - 26 octombrie.

"În prezent, organizatorii evenimentelor afectate se află în discuţii cu managementul artistului pentru reprogramarea acestora, însă până la confirmarea unei noi date, cei care şi-au achiziţionat bilet pentru spectacolul de la Bucureşti, anunţat iniţial pentru 1 noiembrie, îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul, începând din data de 27 septembrie", se arată în comunicatul organizatorilor.

Cu o carieră de peste 20 de ani, câştigător al premiului Grammy, Richard Marx este considerat unul dintre cei mai influenţi artişti ai industriei muzicale contemporane, fiind, totodată, unul dintre cei mai căutaţi producători şi compozitori ai momentului. Marx şi-a început cariera la vârsta de cinci ani, perioadă în care cânta pe spoturi promoţionale create de tatăl său. La 17 ani l-a cunoscut pe Lionel Richie, alături de care avea să-şi facă şi debutul ca backing vocal pentru piesele "You Are", "Running with the Night" şi "All Night Long (All Night)".

Totodată, Marx a fost backing vocal pentru artişti precum Madonna, Whitney Huston şi Luther Vandross. Kenny Rogers avea să se convingă şi el de talentul tânărului artist, Richard compunând la acea vreme pentru el două piese, "Crazy" şi "What About Me", ambele cu succes în clasamentele de specialitate.

Primul album semnat de Richard Marx a fost lansat în iunie 1987, purtând numele artistului, care avea să devină în scurt timp noua revelaţie a muzicii internaţionale. Materialul s-a vândut în aproape 4 milioane de exemplare doar în Statele Unite ale Americii, oferind nu mai puţin de 4 single-uri de top: "Don't Mean Nothing", "Should've Known Better", "Endless Summer Nights" şi "Hold on to the Nights".

Richard Marx şi-a continuat cariera cu alte opt albume de studio şi patru albume live, vândute în peste 30 de milioane de copii în întreaga lume, şi o listă impresionantă de hituri rock şi balade precum "Right Here Waiting", "Now and Forever", "Hazard", "Satisfied" şi "Too Late To Say Goodbye".

Artistul s-a remarcat ca producător şi compozitor, colaborând cu artişti ca Sarah Brightman, Barbra Streisand, Natalie Cole, N'Sync, Michael Bolton, Ronan Keating şi Ringo Starr, fiind recompensat şi cu un premiu Grammy pentru piesa anului, în 2004 - "Dance with my Father", compusă alături de Luther Vandross.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici