- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (22.07.2019, 13:04)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Concertul trupelor The Cure, God Is An Astronaut şi Editors, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la o zi după show-ul Bon Jovi
Trupele britanice The Cure şi Editors şi grupul irlandez God Is An Astronaut concertează luni seară în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.
Urmărește
2235 afișări
Concertul trupelor The Cure, God Is An Astronaut şi Editors în Bucureşti
Potrivit organizatorilor, accesul publicului va fi permis de la ora 15.00 până la ora 21.00.
În deschiderea celor trei concerte, de la ora 15.30, vor cânta trupele româneşti Coma şi Days of Confusion. Concertul formaţiei God is an Astronaut va începe de la 17.45, fiind urmat, de la 19.00, de show-ul Editors şi, de la 20.45, de cel al The Cure.
În peste 40 de ani de activitate muzicală, The Cure a avut în componenţă mai mult de 13 membri, iar la evenimentul din Bucureşti se vor regăsi pe scenă Simon Gallup - bas, Jason Cooper - tobe, Roger O'Donnell - clape şi Reeves Gabrels - chitară, alături de celebrul solist Robert Smith.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Klaus Iohannis, cel care a nesfințit Calendarul Alegerilor Prezidențiale la români, ți-a rebotezat Ignatul: Ziua Renașterii Porcilor
-
FSB susţine că a dejucat comploturile ucrainene de a ucide ofiţeri de rang înalt
-
China va construi cel mai mare baraj hidroenergetic din lume în Tibet
-
Un mare producător de maşini donează un milion de dolari pentru inaugurarea lui Donald Trump la Casa Albă
Primul concert din cariera muzicală a trupei The Cure a strâns 1.500 de spectatori şi a avut loc în 1978. Formaţia are la activ 13 albume de studio, cu vânzări de peste 27 de milioane de copii, mai mult de 40 de single-uri, multe materiale live, valoroase coloane sonore, fiind o sursă de inspiraţie pentru multe grupuri celebre. La începutul anilor 1990, The Cure era una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. În 1990, a primit un premiu Brit pentru videoclipul piesei "Lullaby", iar, în 1991, a primit un alt trofeu Brit pentru cea mai bună trupă. În 1992, formaţia a primit un MTV Video Music Award pentru "Friday I’m In Love".
God Is An Astronaut este considerată una dintre cele mai importante trupe din zona post-rock-ului actual. Încă de la înfiinţare, în 2002, trioul irlandez a devenit rapid un adevărat reper în spectrul trupelor din zona instrumentală, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock şi space rock şi, cel mai important, reminiscenţe din universul muzical Tangerine Dream. A lansat de-a lungul carierei nouă albume de studio, iar cel mai recent, "Epitaph", a apărut anul trecut.
Palmaresul muzical şi succesul de care se bucură în continuare i-au făcut pe cei de la cotidianul britanic The Mail On Sunday să îi descrie pe cei de la Editors drept "cea mai mare trupă britanică a ultimei decade, după Arctic Monkeys". Editors sunt o trupă britanică de indie-rock/ alternative-rock formată în anul 2002, în oraşul Birmingham. Începuturile muzicale le-au desfăşurat sub titulatura Pilot, The Pride şi Snowfield, ca, mai apoi, în 2002, să evolueze sub denumirea care i-a consacrat, cea de Editors.
Componenţa actuală a trupei înseamnă Tom Smith (voce, chitară, pian), Russell Leetch (bas, sintetizator, backing vocals), Ed Lay (tobe, percuţie), Justin Lockey (chitara principală) şi Elliott Williams (sintetizator, chitare şi backing vocals).
Formaţia a lansat şase albume, două dintre ele premiate cu discuri de platină. Albumul de debut, "The Back Room", a fost lansat în anul 2005, conţine hiturile "Munich" şi "Blood" şi a primit o nominalizare la Mercury Prize Awards. Anul trecut, Editors, inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, a lansat pe piaţă "Violence".
Concertele de luni seară sunt organizate sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions şi D&D East Entertainment.
Citește pe alephnews.ro: Trump explodează pe Truth Social. Președintele ales le spune celor 37 de persoane cu pedepse comutate de Biden să „se ducă dracului” de Crăciun
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe