Copil de 4 ani, din California, dispărut din camping, găsit după 22 de ore petrecute în sălbăticie

Un băiat din California, în vârstă de 4 ani, care a dispărut din camping, a fost găsit în siguranţă după 22 de ore petrecut singur în sălbăticie. „Era înfometat şi epuizat, dar în rest era sănătos”, a transmis biroul şerifului pe Facebook.

496 afișări
Imaginea articolului Copil de 4 ani, din California, dispărut din camping, găsit după 22 de ore petrecute în sălbăticie

Copil de 4 ani, din California, dispărut din camping, găsit după 22 de ore petrecute în sălbăticie

Un băieţel californian în vârstă de 4 ani care s-a rătăcit la un camping din Pădurea Naţională Sierra a fost găsit în siguranţă după ce a petrecut 22 de ore singur în sălbăticie, au anunţat autorităţile, citate de NBC News.

O echipă de căutare şi salvare formată din aproximativ 50 de poliţişti şi voluntari a pornit în căutare joi, în jurul orei 11 a.m., după ce copilul, pe nume Christian Ramirez, a fost dat dispărut de la locul de campare înconjurat de o pădure deasă, la nord de Fresno.

Băiatul, din Torrance, în apropiere de Los Angeles, a fost văzut ultima dată purtând pantaloni scurţi şi un tricou, a declarat biroul şerifului din comitatul Fresno.

Vineri, în jurul orei 8 a.m., băiatul a fost găsit în stare bună „cuibărit sub un copac” lângă un lac aflat la aproximativ 4 km de campingul Rancheria, unde se afla familia sa.

„Era înfometat şi epuizat, dar în rest era sănătos. I-am adus un sandviş şi apoi l-am dus să se reunească cu mama şi tata”, a declarat sâmbătă biroul şerifului pe Facebook. Oficialii spun că băiatul pur şi simplu s-a rătăcit şi şi-a pierdut simţul orientării.

Biroul şerifului a mulţumit publicului care s-a oferit voluntar să se alăture căutărilor, „a stat cu ochii în patru, a răspândit vestea pe social media şi a trimis rugăciuni".

„Toate acestea au contribuit, fără îndoială, la aducerea lui acasă în siguranţă”, au declarat reprezentanţii şerifului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici