Cum a ajuns Alec Baldwin să fie debarcat dintr-un avion

Actorul american Alec Baldwin a fost debarcat dintr-un avion al companiei American Airlines, care zbura pe ruta Los Angeles - New York.

Urmărește
319 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns Alec Baldwin să fie debarcat dintr-un avion

Alec Baldwin (Imagine: Mediafax foto/AFP)

El a refuzat să îşi oprească telefonul mobil, preferând să se joace pe acesta, înainte de începerea manevrelor de decolare, informează 20minutes.fr. "O însoţitoare de bord a companiei American Airlines m-a certat pentru că jucam «Words with Friends» (WWF) în timp ce avionul se afla încă la poarta de îmbarcare, fără să se mişte. În timp ce ei mă dădeau afară din avion, eram pe cale să alcătuiesc cuvântul «UNITED» (companie aeriană concurentă, n.r.)", a declarat actorul american într-un mesaj postat pe Twitter, imediat după ce a fost debarcat.

După ce a luat următorul avion, actorul a postat din nou o serie de mesaje pe Twitter: "Am luat avionul de la ora 15.00, iar echipajul acestuia pare deja mai inteligent. Acesta este ultimul meu zbor cu American Airlines, o companie în care profesoarele de gimnastică de la şcolile catolice, acum pensionare, s-au angajat ca însoţitoare de bord. United Airlines ar trebui să aibă la bord o aplicaţie WWF pentru ca toţi pasagerii să se joace. American Airlines ar trebui să aibă la bord o aplicaţie prin care să citească Vechiul Testament cu echipajul".

Potrivit unui pasager, care a acordat un interviu site-ului TMZ.com, după incidentul cauzat de actorul american, Alec Baldwin s-a ridicat furios de pe scaunul său din avion şi "a trântit cu putere uşa cabinei de toaletă". Căpitanul aeronavei a decis să cheme serviciul de securitate.

Alec Baldwin se înscrie prin acest incident pe o lungă listă de vedete (Gérard Depardieu, Courtney Love, Jean-Luc Delarue, Josh Duhamel) care au învăţat pe propria piele faptul că atunci când călătoresc cu avioanele unor companii comerciale au acelaşi statut ca şi ceilalţi pasageri.

Rămâne însă o chestiune de fond: există totuşi un motiv viabil pentru a cere pasagerilor să îşi oprească toate dispozitivele electronice înainte de manevrele de decolare şi de aterizare?

Potrivit unui sondaj realizat de New York Times, răspunsul pentru această întrebare este mai degrabă afirmativ. Mai mulţi ingineri consideră că există un anumit risc pentru aparatele de la bord, mai ales la bordul avioanelor mai vechi. Este totuşi destul de complicat să se dovedească faptul că un accident a fost cauzat de utilizarea unui telefon mobil.

Potrivit site-ului 24minutes.fr, marele învingător după acest incident este jocul "Words with Friends". Compania Zynga, producătoarea acestei aplicaţii pentru telefoanele inteligente, a reacţionat imediat, prin imagini, lansând pe site-ul ei următorul mesaj: "Lăsaţi-l pe Alec să se joace".

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy în 2008 şi 2009 pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, iar Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Cu toate acestea, actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin.

Alec Baldwin a prezentat gala premiilor Oscar pe 7 martie 2010, împreună cu Steve Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici