- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (01.06.2016, 13:45)
- Magda Campeanu
Cum să ne ferim de influenţa nocivă a wi-fi-ului
Evoluţia reţelei de internet a făcut posibil ca fiecare dintre noi să comunice la mii de kilometri distanţă şi să avem acces aproape oriunde mergem, dar devenim dependenţi de internet, fără să fim pe deplin conştienţi că acest obicei este unul periculos pentru sănătatea noastră.
Urmărește
1289 afișări
Cum să ne ferim de influenţa nocivă a wi-fi-ului (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)
Conform One.ro, companiile produc telefoanele mobile tot mai avansate cu Wi-Fi, dar aceste dispozitive sunt extrem de dăunătoare pentru sănătate.
Prima întrebare care trebuie adresată este cum se conectează dispozitivele la router fără cabluri? Laptopul, tableta sau telefonul mobil se conectează la router prin semnale de tip WLAN (unde electromagnetice), iar bucla de semnale WLAN care ne înconjoară este dăunatoare pentru sănătatea noastră.
Potrivit unui studiu realizat de British Health Agency, routerele au un impact negativ atât asupra oamenilor cât şi asupra plantelor.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Schimbare majoră în învăţământul liceal din România. Ministerul Educaţiei transferă către şcoli şi elevi decizia privind numărul de ore pentru fiecare materie
-
„Moment istoric”. Gazul rusesc a fost înlocuit cu gaz european în Transnistria. Liderul separatist de la Tiraspol i-a mulţumit Ursulei von der Leyen
-
România pierde surprinzător în faţa Bulgariei şi retrogradează în Cupa Davis
Drept urmare, atunci când suntem mult timp înconjuraţi de aceste unde apar aceste simptome:
- Lipsa de concentrare;
- Probleme de somn;
- Dureri puternice de cap;
- Dureri de urechi;
- Oboseală cronica;
Această tehnologie a devenit o parte importantă, dar pot fi luate anumite măsuri pentru a reduce efectele negative. Iată care sunt acestea:
- Nu staţi cu routerul în dormitor sau în bucătărie;
- Dezactivaţi Wi-fi-ul atunci când nu este utilizat;
- Pentru a lua o pauză de la undele electromagnetice, încercaţi să utilizaţi telefoanele cu cabluri atunci când sunteţi în casă;
- Înainte de culcare, deconectaţi routerul şi toate celelalte device-uri dacă folosesc Wi-fi.
Citeşte şi: Aplicaţia Facebook Messenger va beneficia de criptare completă din vară. "Nimeni nu poate vedea ce conţine acel mesaj. Nici infractorii cibernetici. Nici hackerii"
Citeşte şi: Han Son Doong, cea mai adâncă peşteră din lume, şi-a dezvoltat propriul climat - GALERIE FOTO
Citeşte şi: Katy Perry a fost victima unui expert care i-a spart contul de Twitter. Hackerul e din România
Citește pe www.zf.ro: Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Citește pe www.zf.ro: Se naşte un nou pol imobiliar în Bucureşti. Preţurile apartamentelor din această zonă au explodat cu 30% în doar doi ani VIDEO
Citește și: Cei 3 români care pleacă într-una dintre cele mai dure curse de canotaj din lume caută un al patrulea membru
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Cine este tânăra care a preluat conducerea afacerii de sute de milioane fondată de părinţi? Businessul include şi o reţea de 80 de magazine
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Părinții Alexandrei Măceșanu au cerut ELIBERAREA lui Gheorghe Dincă! Care e motivul HALUCINANT: cer la schimb…
CANCAN.RO
Cât costa acum 25 de ani un apartament din Cluj care se vinde cu 150.000 de euro acum. Suma era incredibil de mică
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe