- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (27.07.2015, 22:00)
- Bogdan Stanescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cum şi unde îşi petrec VIP-urile şi corporatiştii de la noi timpul
Nu puţini sunt aceia dintre noi care s-au întrebat unde îşi petrec VIP-urile şi corporatiştii de la noi timpul liber, dacă aceştia îmbină utilul cu plăcutul şi, dacă da, unde fac acest lucru.
Urmărește
926 afișări
Cum şi unde îşi petrec VIP-urile şi corporatiştii de la noi timpul (Imagine: Facebook)
Conferinţele outdoor, noua modă în rândul corporatiştilor
Răspunsul la întrebarea dacă aceştia îmbină utilul cu plăcutul este: Da. În ultima perioadă conferinţele clasice au început să fie înlocuite de cele în aer liber. Aerul solemn al întâlnirilor în care cineva ţine un discurs iar ceilalţi îl ascultă, nemişcaţi, de pe scaun a fost schimbat cu peisajul verde, care conferă lejeritate şi bună-dispoziţie şi, prin acestea, o mai mare implicare din partea participanţilor.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Trăiești în Democrație, ai putere absolută. Se numește VOT!
-
SUA dă Ucrainei un nou pachet de ajutor militar de 1,25 miliarde de dolari
-
Donald Trump cere Curţii Supreme să amâne legea care ar interzice TikTok-ul în SUA
-
Encode susţine acţiunea lui Elon Musk împotriva transformării OpenAI într-o entitate profitabilă
Una dintre locaţiile care organizează astfel de conferinţe outdoor este Clubul Diplomatic, aflat lângă Lacul Herăstrău, care a fost recent renovat.
Companii ca L'Oreal şi Webhelp au ales să organizeze evenimente în această locaţie.
Faimosul Chef Martin White găteşte pentru VIP-uri şi corporatişti
VIP-urile şi corporatiştii care fie participă la evenimente, fie vin la Clubul Diplomatic pentru recreaţie sunt răsfăţate cu delicatese preparate de Martin White, primul bucătar purtător al unei stele Michelin.
Martin White este unul dintre primii chefi străini veniţi în România, el sosind în ţara noastră înainte de 2000 şi construindu-şi aici un renume după ce a lansat cu succes mai multe bucătării, precum cele de la Hilton, Casino Regent sau Casa Vernescu.
Meniul la evenimentele organizate de corporaţii este special ales de Chef Martin White.
Horaţiu Mălăele, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Luminiţa Anghel, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, Florin Piersic sunt doar câteva dintre personalităţile care au trecut pragul noului Club Diplomatic, care păstrează rafinamentul din anii '20, perioada în care a fost creat.
Istoria Clubului Diplomatic
Povestea Clubului Diplomatic a început pe 7 martie 1922, la iniţiativa colonelului Greble E. St. Junior şi a lui Alexandru Marghiloman. Cei doi au pus bazele clubului de sport Băneasa Country Club, fondat în acelaşi an de 143 de personalităţi importante ale vremii, precum Prinţul Ghica, Principele Barbu Ştirbey, Barbu Catargiu sau Negroponte. Băneasa Country Club a găzduit primul teren de golf din România, iar Bucureştiul a devenit una dintre puţinele capitale ale lumii ce deţinea un astfel de teren. Clubul, numit Diplomatic decenii mai târziu, a fost vizitat încă de la început de aristocraţi veniţi din întreaga Europă să se bucure de facilităţi precum golf, tenis, polo, piscină şi sporturi nautice.
Citește pe alephnews.ro: Le Figaro scrie despre „sfârșitul jalnic al domniei lui Klaus Iohannis”.Ce s-a întâmplat cu demersurile de suspendare din funcție a Președintelui
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
COVID a fost scăpat dintr-un laborator din China, potrivit FBI. Agenția nu a avut voie să-l informeze pe Biden
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:59
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
astăzi, 08:51
Croaţia îşi alege duminică noul preşedinte. Ce şanse are „Trump al Croaţiei”