- Home
- Life-Inedit
- LONDRA, (31.03.2013, 13:46)
- Alina Dan - Mediafax
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cumpărăturile online, frecvente după consumul de alcool. Ce preferă oamenii şi de ce regretă gestul a doua zi
Un studiu recent a demonstrat că oamenii sunt mai dispuşi să cumpere online după ce au consumat alcool. Studiul arată şi care sunt preferinţele oamenilor în materie de cumpărături după ce au băut.
Urmărește
385 afișări
Cumpărăturile online, frecvente după consumul de alcool. Ce preferă oamenii şi de ce regretă gestul a doua zi (Imagine: Shutterstock)
Unul din patru britanici este mai dispus să cumpere online mai mult după ce a consumat alcool decât atunci când nu a băut, printre produsele cel mai des cumpărate aflându-se articolele vestimentare scumpe, biletele la concerte şi jucăriile sexuale.
Potrivit unui studiu realizat de Broadband Choices, aproximativ 40% dintre cei care au cumpărat online fiind sub influenţa alcoolului au regretat gestul chiar a doua zi. Printre cele mai frecvente achiziţii se numără biletele la concerte, hainele scumpe şi chiar jucăriile sexuale, scrie dailymail.co.uk.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Astfel, s-a întâmplat ca un cumpărător aflat puternic sub influenţa alcoolului să plătească o factură de 2.048 de lire sterline pentru cele 20 de bilete la un concert Oasis de pe Wembley achiziţionate online. Iniţial, chefliul a dorit să cumpere doar două bilete.
Printre cele mai ciudate achiziţii făcute online după câteva pahare de alcool în plus se află o pereche de dinţi falşi, dar şi un costum de baie bărbătesc din 1930.
Acelaşi studiu mai arată că 36% dintre britanici recurg la cumpărături online, comparativ cu 32% care merg la marile magazine din zona în care locuiesc. În medie, un britanic cheltuieşte anual 1.083 de lire sterline pentru cumpărături online, cele mai multe fiind făcute din Statele Unite, China şi Japonia.
Însă, pentru că ajung să regrete decizia chiar de a doua zi, un sfert dintre cei 2.000 de cumpărători online care au participat la studiu spun că au returnat aproximativ o zecime dintre cumpărăturile făcute pe internet, iar jumătate spun că regretă că au achiziţionat haine.
Dintre cumpărătorii online, cele mai impulsive sunt femeile, însă, a doua zi, jumătate dintre ele au regretat gestul, comparativ cu doar o treime dintre bărbaţi care au declarat că le-a părut rău că s-au lăsat pradă impulsului de a cumpăra.
Mai mult, studiul a evidenţiat că două treimi dintre cei care au cumpărat online fiind sub influenţa alcoolului au rămas fără bani, cheltuind anual cu 528 de lire sterline mai mult decât ar fi cheltuit dacă şi-ar fi făcut cumpărăturile de la hipermarketurile din zona unde locuiesc.
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe