David Beckham are hobby-uri noi: De la motociclete şi camping la creşterea găinilor, grădinărit şi flori pentru casă

  • David Beckham, celebrul fotbalist britanic, cunoscut pentru pasiunea sa pentru motociclete şi aventurile în natură, pare să fi adoptat recent un nou hobby, grădinăritul şi creşterea găinilor.
  • Într-o postare recentă pe Instagram, Beckham a împărtăşit cu fanii săi câteva momente petrecute în grădină.
Urmărește
1793 afișări
Imaginea articolului David Beckham are hobby-uri noi: De la motociclete şi camping la creşterea găinilor, grădinărit şi flori pentru casă

David Beckham le-a oferit prietenilor, fanilor şi urmăritorilor săi o privire asupra fermei sale din spatele reşedinţei sale de la ţară, prezentându-şi găinile şi grădina în care cultivă flori, fructe şi legume.

În video-ul postat, David face o prezentare a progreselor sale în grădină, menţionând că varza kale pe care o cultivă merge bine, la fel ca şi ceapa verde sau varza roşie.

În grădină, Beckham mai cultivă cartofi, dar şi flori şi are şi pomi fructiferi, menţionând că prunele au fost culese deja.

Soţia sa, creatoarea de modă şi fosta Spice Girl Victoria Beckham, l-a surprins făcându-i cadou găinile şi un cocoş în ziua de Crăciun a anului trecut.

Cu un ton autoironic, acesta observă cum conţinutul său pe reţelele sociale a evoluat de la motociclete şi camping la kale, miere şi flori pentru casă.

El adaugă cu umor că soţia sa, Victoria Beckham, i-a sugerat să scurteze video-ul, dar a ales să nu asculte, cerându-şi scuze în mod ironic pentru asta.

„Soţia mea mi-a spus să scurtez videoclipul, dar evident că nu am ascultat, aşa că îmi pare rău... Conţinutul meu obişnuia să fie motociclete şi camping, acum este varză, miere şi flori pentru casă.”

Următorul său proiect în materie de grădinărit este reprezentat de fructele de pădure, Beckham menţionând că a amenajat în grădină o zonă pentru cultivarea arbuştilor cu fructe de pădure.

Beckham încheie postarea cu un mesaj pentru Victoria, menţionând că florile din video sunt un cadou pentru casă, şi lasă deschisă posibilitatea de a reveni la vechile sale pasiuni, insinuând că ar putea să se întoarcă pe motocicletă.

„S-ar putea să trebuiască să mă întorc pe drum în curând... @victoriabeckham cu plăcere pentru florile pentru casă.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici