- Home
- Life-Inedit
- (16.01.2022, 14:15)
- Cezara Mîndrescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
De ce nu trebuie să bei niciodată cafea sau ceai atunci când zbori. Mărturiile unei stewardese: „sunt dezgustătoare”
- Însoţitoarea de zbor Kat Kamalani a devenit virală pentru videoclipurile ei TikTok „din culise”.
- Într-unul dintre acestea, stewardesa îşi roagă spectatorii să se ferească de băuturile care nu sunt la conservă sau îmbuteliate atunci când zboară.
Urmărește
9388 afișări
Sursa foto: Mediafax Foto
Kat Kamalani, în vârstă de 30 de ani, este o însoţitoare de zbor care a devenit virală datorită activităţii ei de pe TikTok. Recent, ea a lansat un alt video care face furori pe internet deoarece îndeamnă urmăritorii să bea doar băuturi la conservă sau îmbuteliate atunci când sunt în avion.
Intitulat „Nu mâncaţi aceste lucruri în avion”, videoclipul a fost vizionat până în prezent de peste 2 milioane de persoane.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Le-am dat-o în vot! Tu ce faci?
-
Nicuşor Dan, uimit de rezultatul alegerilor: Vreau să înţeleg mecanismul
-
Lasconi: Promit că voi da totul pentru a mă ridica la aşteptările voastre
-
Cum explică PNL scorul dezastruos. Deputat: Guvernarea cu PSD ne-a costat, al doilea mandat al lui Iohannis ne-a îngropat
„Regula numărul unu: nu consumaţi niciodată niciun lichid care nu este într-o cutie sau o sticlă”, a spus ea în videoclip, explicând că „acele rezervoare de apă nu sunt niciodată curăţate şi sunt dezgustătoare”.
Ea a mai subliniat că majoritatea însoţitorilor de bord beau rar cafea sau ceai în avioane, deoarece ambele sunt făcute cu aceeaşi apă fierbinte de la aparatele de cafea despre care a spus că „sunt curăţate rar dacă nu sunt sparte”. Mai mult decât atât, acestea sunt amplasate chiar lângă toalete.
Un studiu, realizat în 2019 de Hunter College NYC Food Policy Center de la Universitatea City din New York şi DietDetective.com, a analizat calitatea apei potabile de la 11 companii aeriene majore şi 12 regionale.
„Calitatea apei potabile variază în funcţie de compania aeriană şi, probabil, multe companii aeriene au furnizat pasagerilor apă nesănătoasă”, se arată în studiului citat de Insider.
Un „scor de sănătate a apei”, variind de la 5 (cel mai bun) şi 0 (cel mai rău), a fost acordat fiecărei companii aeriene pe baza a 10 criterii diferite, orice scor peste 3 indicând o apă potabilă relativ curată. Din nefericire, din cele 10 companii aeriene importante studiate, şapte au primit un scor sub 3.
@katkamalani Just promise me you won’t 🤢 #flightattendantlife #travelhacks #traveler #cleaninghacks #influencers #foodhack ♬ original sound - Kat Kamalani
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Cine este Călin Georgescu? Portretul făcut de Reuters pentru candidatul la alegerile din România: „Un critic NATO. Poziție pro-rusă”
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor
CANCAN.RO
„LEGIONAR” – cel mai căutat cuvânt pe dexonline după primul tur al alegerilor prezidențiale. De ce au votat românii un candidat pro-rus
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe