Delegaţii FMI, ospăţ cu pastramă de oaie şi tocăniţă de viţel la restaurantul Cheile Grădiştei - FOTO

Delegaţia FMI-CE s-a aflat duminică la Complexul Cheile Grădiştei Fundata, unde a luat masa împreună cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Urmărește
199 afișări
Imaginea articolului Delegaţii FMI, ospăţ cu pastramă de oaie şi tocăniţă de viţel la restaurantul Cheile Grădiştei - FOTO

Delegaţii FMI, ospăţ cu pastramă de oaie şi tocăniţă de viţel la restaurantul Cheile Grădiştei (Imagine: Mediafax Foto)

Într-o ţinută smart casual, reprezentanţii instituţiilor internaţionale au sosit la restaurant cu un microbuz în jurul orei 14:00, iar peste aproximativ o oră a venit şi ministrul Finanţelor.

Şeful misiunii de evaluare a FMI, Jeffrey Franks, şi reprezentantul FMI în România şi Bulgaria, Tonny Lybek, au comandat aperitive din bucătăria românească tradiţională. Oficialii au cerut la felul principal pastramă de oaie şi tocăniţă de viţel.

O misiune FMI - CE se află în România pentru a şaptea evaluare a acordului stand-by, în care se analizează îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru ultimul trimestru din 2010 şi se negociază condiţiile privind un nou acord, de tip preventiv. Misiunea se încheie marţi, 8 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici