- Home
- Life-Inedit
- (07.02.2021, 03:38)
- Sebastian Ujica
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Dispozitiv împotriva sforăitului, care nu trebuie purtat noaptea
- FDA a aprobat dispozitivul care reduce sforăitul fără să fie purtat noaptea
- eXciteOSA imbunătăţeşte funcţiile muşchiului limbii prin stimulare electrică
- Dispozitivul trebuie purtat timp de 20 de minute în fiecare zi timp de 6 săptămâni
Urmărește
811 afișări
Dispozitiv împotriva sforăitului, care nu trebuie purtat noaptea
Pentru majoritatea, somnul este o plăcere. Şansa să te îţi încarci bateriile pentru o nouă zi. Însă există alţi oameni pentru care este un chin.
„Înainte îmi afecta somnul, mă trezeam obosit pentru că nu dormisem bine. Mă trezeam pe parcursul nopţii de câteva ori. Alţii se plângeau de faptul că sforăi. Deci nici celelalte persoane nu aveau parte un somn bun”, spune un pacient care are probleme cu sforăitul.
Un gadget vine în salvarea persoanelor cu probleme de respiraţie în timpul somnului. Se numeşte eXciteOSA şi tocmai a primit aprobarea din partea FDA, organizaţia care aprobă medicamentele în SUA.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Noul guvern. Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări / PSD, PNL, UDMR şi Grupul Minorităţilor Naţionale vor veni împreună la discuţii
-
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
-
Arabia Saudită a avertizat Germania cu privire la bărbatul reţinut pentru atacul de la Magdeburg
Marele avantaj al device-ului: nu trebuie purtat în timpul nopţii. Este suficient să fie ţinut în gură timp de 20 de minute pe parcursul zilei. El trimite stimuli electrici şi ajută la îmbunătăţirea muşchiului limbii. Astfel, aceasta nu mai blochează căile respiratorii în timpul somnului.
Tratamentul durează şase săptămâni şi a scăzut zgomotului sforăitului cu 20% pentru 87 de pacienţi din ei 115 care au fost evaluaţi.
Aparatul are şi efecte secundare pentru disconfort al limbii, gust metalic sau dureri de falcă. Însă pacienţii care l-au încercat s-au declarat încântaţi.
Aparatul vine şi cu o aplicaţie care evaluează sforăitul pe parcursul nopţii şi transmite utilizatorului evoluţia în timp.
„Mă simţeam mai bine după o noapte de somn, aveam mai multă energie dimineaţa. Aveam cearcăne vizibile înainte iar acum simt că acestea au dispărut. În plus, era o relaţie mai bună cu partenerul. Pentru că dormeam în aceeaşi cameră cu el şi când mă trezeam şi întrebam cum a dormit. Iar el îmi spunea: am dormit grozav, nu te-am auzit deloc toată noaptea", spune o pacientă care a testat aparatul.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
Decizie fără precedent: Săptămâna de lucru scade la numai 4 zile, pentru a da posibilitatea oamenilor să se întâlnească, să fie relaxaţi şi să crească natalitatea
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe