- Home
- Life-Inedit
- LOS ANGELES, (22.11.2009, 12:24)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Doctorul lui Michael Jackson spune că nu el i-a dat starului propofol
Conrad Murray, doctorul personal al lui Michael Jackson, a declarat în faţa anchetatorilor, că nu el i-a dat starului pop propofol, o substanţă găsită în cantităţi mari în organismul acestuia după deces şi care a reprezentat una dintre cauzele morţii lui.
Urmărește
136 afișări
Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto)
Conrad Murray, unul dintre suspecţii în cazul decesului lui Michael Jackson, a declarat, vineri, anchetatorilor din Los Angeles că Michael Jackson i-a spus că a primit propofol de la doi doctori, rămaşi anonimi, din Germania.
Murray a fost angajat pentru a-i purta de grijă lui Jackson în timp ce starul se pregătea pentru concertele de revenire pe scena muzicală, înainte de decesul acestuia, care a survenit pe 25 iunie, la Los Angeles.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Coreea de Nord ar putea trimite şi mai multe trupe şi drone în Rusiei
-
Donald Trump a făcut o numire importantă în consiliul DOGE condus de Elon Musk
-
Avertismentul ministrului german al Apărării: Berlinul trebuie să fie pregătit pentru „războiul hibrid” al Rusiei
Conform legiştilor din Los Angeles, decesul lui Michael Jackson este omucidere prin supradoză, precizând că propofolul şi sedativul lorazepam sunt principalele medicamente care au cauzat moartea starului.
Conrad Murray este anchetat în prezent de poliţia din Los Angeles, fiind acuzat de omucidere. Murray a fost de două ori interogat de poliţia americană.
Doctorul a recunoscut că i-a dat starului o doză de 25 de miligrame de propofol în dimineaţa zilei în care acesta a murit. Murray a declarat anterior poliţiei americane că a părăsit camera starului pentru a merge la toaletă, însă înregistrările telefonice indică faptul că el a discutat la telefon timp de 47 de minute, în jurul orei la care Michael Jackson începea să aibă probleme respiratorii. Când medicul a realizat că pacientul său nu mai reacţiona, a încercat câteva manevre frenetice de resuscitare, însă Michael Jackson nu şi-a mai recăpătat cunoştinţa, iar decesul său a fost pronunţat de medicii de la centrul medical din cadrul Universităţii California din Los Angeles.
Conform celor mai recente documente, Murray susţine că Jackson a menţionat alţi doi doctori care l-au îngrijit - dermatologul Arnold Klein şi fostul doctor personal Allan Metzger, care "i-au dat medicamente, dar acestea nu aveau efect".
De asemenea, în documente se menţionează că Murray l-a pus pe Jackson în legătură cu un alt medic - David Adams - care să îi dea cântăreţului propofol, ceea ce s-a şi întâmplat, în prezenţa lui Murray, "în biroul unui estetician".
Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe