Emisiunea "Românii au talent" are premiera vineri la Pro TV

Emisiunea "Românii au talent", în care se vor împleti emoţia, suspansul şi momentele surprinzătoare, are premiera la Pro TV vineri, la ora 20.30, informează postul de televiziune.

Urmărește
301 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Românii au talent" are premiera vineri la Pro TV

Emisiunea "Românii au talent" are premiera vineri la Pro TV

Decorurile spectaculoase vor găzdui la ProTV o competiţie unică în care cei mai dezinhibaţi români vin să-şi arate talentele în speranţa că vor reuşi să impresioneze juriul şi ţara întreagă şi să câştige impresionantul premiu de 120.000 de euro.

"Românii au talent" este mai mult decât un show spectaculos în care oamenii îşi pun în valoare toate abilităţile lor, oricât de neobişnuite ar fi acestea, emisiunea este totodată poarta către celebritate.

Emisiunea care îi transformă pe oamenii obişnuiţi în staruri veritabile este prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, iar juriul este format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre.

Pro TV a cumpărat de la FremantleMedia formatul de mare succes mondial "Got Talent", format internaţional care a dat o nouă definiţie cuvântului "talent", care a revoluţionat ideea de entartainment şi a scos la lumină milioane de oameni capabili de lucruri incredibile.

A fi talentat nu s-a mai rezumat la a şti să cânţi sau să dansezi, talent a devenit orice acţiune efectuată într-un mod spectaculos.

Vândut în 40 de ţări din întreaga lume (SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania, Polonia, Olanda, Australia, Alabania, India Mexic sau Armenia), formatul "Got Talent" a fost adus pe piaţă de SYCO, companie deţinută de Simon Cowell, unul dintre membrii juriului de la "Britain's Got Talent".

Ediţia pilot pentru acest show a fost filmată în Marea Britanie pentru ITV, avându-l ca amfitrion pe Paul O'Grady. Din cauza divergenţelor dintre vedeta britanică şi postul de televiziune, filmările au fost întrerupte, iar prima ediţie a formatului "Got Talent" a fost realizată în SUA, în 2006.

"Got Talent" este un format care nu ţine cont de vârstă, ocupaţie sau talent. Scena este la dispoziţia tuturor celor care cred că au ceva de spus şi vor să îşi arate talentul în faţa întregii ţări. Puterea de decizie stă în mâinile juriului, care prin apăsarea unui simplu buton poate opri drumul spre celebritate al concurentului. Membrii juriului au la dispozitie un buton "X" pe care îl pot activa în timp ce concurentul performează pe scenă, asta în cazul în care numărul prezentat nu le este pe plac. Dacă toate cele trei "X"-uri sunt aprinse în timpul actului artistic, concurentul este nevoit să se oprească şi să părăsească scena.

Spectacolul oferit de formatul "Got Talent" a atins recorduri de audienţă în ţările în care a fost difuzat. Oamenii au stat lipiţi de televizoare, fiecare concurent care urca pe scenă fiind o surpriză pentru ei.

Lansat în 2007, "Britain's Got Talent" a fost programul de entertainment cu cele mai mari audienţe obţinute în anul respectiv, ajungând la o medie de 11,6 de milioane de telespectatori. Audienţa a crescut cu fiecare sezon, cea de-a treia ediţie a emisiunii, din 2009, fiind programul cu cea mai mare audienţă din ultimii zece ani. ITV1, postul de televiziune care difuzează acest show, a obţinut o audienţă record de 18,3 de milioane de telespectatori şi o cotă de piaţă de peste 70 la sută. Audienţele obţinute de ITV1 pe durata difuzării "Britains Got Talent" au fost de aproape nouă ori mai mari decât cele ale competitorului său, BBC1.

Show-ul a obţinut aceleaşi rezultate şi în SUA, unde audienţa medie a fiecărei emisiuni depăşea 10 milioane de telespectatori, recordul fiind obţinul în cel de-al V-lea sezon, când NBC a atras 16,4 milioane de telespectatori. Recorduri de audienţă au mai fost înregistrate şi în Germania (7,9 milioane telespectatori), Polonia (6,7 milioane de telespectatori) sau Franţa (5 milioane de telespectatori).

Pe lângă şansa extraordinară de a-ţi arăta talentul întregii ţări, show-urile "Got Talent" au oferit şi premii pe măsură.

Astfel, "America's Got Talent" pune la bătaie un milion de dolari pentru cel care reuşeşte să uimească întreaga ţară cu talentul său, iar britanicii au şansa de a câştiga 100.000 de lire sterline şi de a îşi prezenta apoi numărul în faţa reginei. Australienii se luptă pentru 250.000 de dolari australieni, spaniolii pentru 150.000 de euro, iar francezii, germanii, italienii, olandezii şi cehii pentru 100.000 de euro.

Premiul oferit de "Românii au talent", de 120.000 de euro, este printre cele mai mari premii oferite în ţările care au cumpărat acest format.

Unul dintre românii de la "Got Talent" este Petruţa Cecilia Kupper, o tânără plecată de doar un an din ţară, cea care a cântat la nai pe scena concursului din Germania, reuşind să impresioneze juriul şi telespectatorii şi să câştige premiul de 100.000 de euro pus la bătaie de "Das Supertalent".

Un alt participant, Ioan Veniamin Oprea, artist român cu domiciliul în SUA, a reuşit să impresioneze juriul de la "America's Got Talent" cu numărul lui incredibil şi unic în acelaşi timp: un tub colorat pe care îl manevrează cu corpul.

Andreea Olariu, de 14 ani, premiată la concursul "Io canto", organizat şi difuzat de Canale 5 în Italia, va fi una dintre concurentele noului sezon "America's Got Talent".

Fetele de la Indigo au încercat cu orice preţ să cunoască celebritatea peste Ocean, motiv pentru care au fost şi ele concurente în cadrul show-ului "America's Got Talent". Din păcate, apariţia lor nu a dus decât la un scandal.

Monica şi Gabriela Irimia, adică Cheeky Girls, s-au aflat şi ele pe scena de la "Britain's Got Talent", unde au prezentat un dans în stil Bollywood. Fetele nu au reuşit să ajungă în semifinale.

Pe lângă sumele pe care le câştigă în acest concurs, viaţa marilor câştigători este complet schimbată. Albumul de debut al lui Paul Potts, câştigătorul primului sezon "Britain's Got Talent" s-a vândut într-un număr uriaş de exemplare, reprezentând suma tuturor albumelor aflate în Top 10. Faryl Smith, concurentă în sezonul al doilea, are un contract de milioane de lire sterline, a fost nominalizată la Classical Brit Award, iar albumul ei de debut a devenit cel mai rapid vândut album de muzică clasică din istoria topurilor britanice. Susan Boyle, una dintre cele mai cunoscute vedete lansate de "Britain's Got Talent" a ajuns şi ea la o super performanţă - albumul ei de debut a fost cel mai bine vândut album din întreaga lume în 2009. Susan a reuşit să vândă peste 10 milioane de exemplare, chiar dacă albumul a fost lansat cu doar şase săptămâni înainte de sfârşitul lui 2009. Shaheen Jafargholi, băieţelul de 12 ani care a impresionat juriul şi săli întregi cu vocea lui, a fost invitat să cânte la slujba de comemorare a lui Michael Jackson, care a avut loc în iulie 2009, la Los Angeles.

"World's Got Talent" este noul proiect despre care Simon Cowell vorbea în 2010, imediat după succesul obţinut de formatul "Got Talent" la premiile BAFTA. Ideea show-ului este de a aduce 25 de câştigători din diverse ţări în faţa unui juriu format din şase membri (doi din SUA, doi din Marea Britanie şi doi din Australia), iar marele premiu să fie de un milion de lire sterline.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici