- Home
- Life-Inedit
- COPENHAGA, (30.04.2014, 19:37)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
EUROVISION 2014: 180 milioane de telespectatori, o scenă de 40 de tone şi 37 de ţări participante
Concursul Eurovision din 2014, care are loc la Copenhaga pentru a treia oară în istoria de 59 de ani a competiţiei, va fi o desfăşurare de forţe, peste 180 de milioane de telespectatori din întreaga lume fiind aşteptaţi să urmărească semifinalele (6 şi 8 mai) şi finala din acest an (10 mai).
Urmărește
298 afișări
EUROVISION 2014: 180 milioane de telespectatori, o scenă de 40 de tone şi 37 de ţări participante
Pentru a treia oară în istoria de 59 de ani a Eurovision, concursul are loc la Copenhaga, după 1964 şi 2001, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de TVR.
Peste 1.600 de jurnalişti din peste 80 de ţări sunt acreditaţi la competiţia muzicală din Danemarca, ei urmând să participe la peste 45 de evenimente destinate presei la Eurovision.
Peste 700 de specialişti alcătuiesc echipa tehnică şi de organizare a evenimentului, iar un număr de 500 de voluntari asigură suport pentru desfăşurarea în bune condiţii a festivalului muzical.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
COMENTARIU Lelia Munteanu: Uzurpatorul
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
Peste 180 de milioane de telespectatori din Europa şi din întreaga întreaga lume sunt aşteptaţi să urmărească semifinalele (6 şi 8 mai) şi finala din acest an (10 mai).
O structură din oţel care cântăreşte 40 de tone şi este înaltă de peste 20 de metri a fost construită pe scena evenimentului. Scena propriu-zisă, podeaua, este una de LED-uri montate pe o structură de aluminiu şi sticlă, aceasta putând susţine panouri de leduri cu o greutate de maxim o tonă fiecare.
32 de proiectoare dispuse pe marginea scenei îi vor pune şi mai mult în valoare cei 37 de reprezentanţi ai ţărilor participante la Eurovision 2014.
10 mixere de sunet sunt aplasate la B&W Hallerne, locul de desfăşurare a festivalului pentru a sigura cele 100 de canale wireless pentru monitorizarea sunetului în căşti şi microfoane.
Echipa de sunet, formată din 30 de profesionişti, va asigura sunetul în Dolby Surround 5.1. Peste 11 kg de amplificatoare atârnă din tavanul salii de spectacole. 22 de camere, printre care două macarale şi 5 pe şine, un sistem care asigură transmisie 3D şi 2D, precum şi două stready-cam vor transmite şi înregistra Eurovision Song Contest de anul acesta.
Un număr de 37 de ţări participă la competiţie, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi) - reprezentanţii României cu melodia "Miracle - urmând să urce pe scenă în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai şi - dacă se califică - în finala din 10 mai.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: EUROVISION 2014: Paula, Ovi şi ceilalţi concurenţi înregistrează piesa "Join Us" - sloganul concursului
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe