- Home
- Life-Inedit
- (04.09.2020, 14:01)
- Ioana Guruţă
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Exfolierea incorectă dăunează grav tenului. Evită riscul apariţiei unor efecte nedorite, ascultând sfatul specialiştilor în skin care
- Exfolierea tenului se face de cel mult două ori pe săptămână
- Masca cu argilă te ajută să ai un ten luminos
- Folosirea excesivă a retinolului îţi poate provoca iritaţii şi mâncărimi ale pielii
Urmărește
6951 afișări
Profimedia
Exfolierea tenului este absolut necesară pentru regenerarea celulelor pielii, prin exfoliere se îndepărtează straturile sperficiale iar în felul acesta permiţi celulelor noi să vină spre suprafaţă. Acestă procedură face parte din manoperele de întinerire a pielii, ţi se poate uniformiza culoarea, îţi redă tonusul pielii şi se poate diminua ridarea.
Exfolierea are beneficii pentru aspectul cutanat al fiecarei persoane, atât femeile cât şi bărbaţii aleg să îşi menţină tenul luminos şi tânăr. Daiana este influencer pe partea de îngrijirea tenului şi spune că atunci când te exfoliezi trebuie să ţii cont de tipul de ten pe care îl ai şi să îmbini metodele de exfoliere.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
-
Croaţia îşi alege duminică noul preşedinte. Ce şanse are „Trump al Croaţiei”
Alte metode agresive de exfoliere îţi pot aduce efecte negative ale tenului de care nu vei fi deloc mulţumit.
„Din punctul meu de vedere, cel mai mişto combo este să foloseşti şi micro exfolierea celulară cu acizi şi să te foloseşti şi de exfolierea clasică cu un produs abraziv, doar că la produsele abrazive particulele trebuie să fie foarte fine astfel încât să nu creeeze micro leziuni la nivelul tenului”, spune Daiana Anghel, skin care influecer.
„Există şi câteva variante agresive de exfoliere cum ar fi peelingurile medicale. Ele folosesc substanţe chimice care aplicate pe piele produc o cojire a suprafeţei cutanate mai adâncă decât peelingurile de uz cosmetic. Folosirea excesivă a manoperelor de exfoliere poate să ducă însă la o sensibilizare a pielii şi la pătare. Pielea care este proaspăt abrazată este foarte sensibilă la lumina şi poate sa se hiper coloreze. Deci în loc să obţinem o culoare frumoasă, strălucitoare, uniformă, din contră, să stimulăm anumite zone care să se coloreze excesiv”, explică Mihaela Leventer, medic primar Dermatologie.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe