- Home
- Life-Inedit
- CINCINNATI, (24.07.2019, 10:04)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Familia lui Neil Armstrong a ajuns la o înţelegere cu spitalul care l-ar fi lăsat să moară. Suma pe care o va plăti instituţia acuzată de neglijenţă
Un spital din Ohio, SUA, a încheiat o înţelegere în valoare de 6 milioane de dolari cu familia lui Neil Armstrong, care a acuzat instituţia de neglijenţă privind complicaţiile postchirurgicale ce au dus la decesul celebrului astronaut american, în 2012, informează Associated Press.
Urmărește
17024 afișări
Înţelegere de 6 mil. dolari între familia lui Neil Armstrong şi spitalul care l-ar fi lăsat să moară
Informaţiile apar în documente şi un raport obţinute de publicaţia americană The New York Times.
Înţelegerea a fost încheiată în 2014, între spital şi zece membri ai familiei astronautului, respectiv cei doi fii ai acestuia, sora şi fratele lui şi şase nepoţi, potrivit documentelor depuse la o instanţă din Cincinnati, devenite publice marţi. Văduva lui Armstrong, Carol, nu a primit niciun ban în urma acestei înţelegeri, deşi a făcut parte dintre reclamaţi.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
-
Croaţia îşi alege duminică noul preşedinte. Ce şanse are „Trump al Croaţiei”
Fiii lui Armstrong, Mark şi Rick, au acuzat Spitalul Mercy Health-Fairfield de neglijenţă, potrivit The New York Times.
Deşi s-a ajuns la această înţelegere financiară, reprezentanţii spitalului şi-au menţinut declaraţiile potrivit cărora i-au acordat lui Armstrong îngrijirea medicală de care a avut nevoie.
Totuşi, spitalul, în numele său şi al angajaţilor, a fost de acord cu încheierea unei înţelegeri în valoare de 6 milioane de dolari, pentru a evita eventualele acţiuni publice pe care le-ar fi iniţiat familia dacă nu s-ar fi decis acest lucru, se arată în documente.
Neil Armstrong a fost internat în spital în august 2012, pentru un bypass vascular, dar, după intervenţia chirurgicală, a dezvoltat nişte complicaţii care i-au provocat decesul, potrivit documentelor din instanţă.
Astronautul american Neil Armstrong a fost primul om care a păşit pe Lună, în cadrul istoricei misiuni Apollo 11, pe 20 iulie 1960.
Armstrong a fost comandatul misiunii Apollo 11, care i-a mai inclus pe Edwin "Buzz" Aldrin, cel de-al doilea om care a păşit pe Lună, şi pe pilotul de modul Michael Collins.
O persoană discretă, Armstrong a fost descris drept "un erou tăcut", fugind mereu de lumina reflectoarelor. Considera mereu că, de fapt, nu îşi face decât datoria. După ce a părăsit NASA, a fost profesor de inginerie spaţială la Universitatea din Cincinnati, între anii 1971 - 1979. Din 1982 până în 1992, a fost preşedinte al Computing Technologies for Aviation, Inc., din Charlottesville, Virginia. A murit la vârsta de 82 de ani, în Cincinnati, Ohio, pe 25 august 2012.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: După 30 de ani, în căutarea Revoluţiei pierdute | 1989. Vântul schimbării în Europa de Est. Drumul ocolit al Revoluţiei către Timişoara (PARTEA I)
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 09:02
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
-
astăzi, 08:59
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână