Formaţia AB4 îşi înregistrează noul album la Roma

AB4, una dintre cele mai cunoscute trupe alternative autohtone, se pregăteşte de o vară plină de evenimente: sesiuni de înregistrări pentru noul album, la Roma, dar şi concertul pe care-l va susţine în 3 iulie, în aceeaşi zi cu Franz Ferdinand şi Klaxons, la B'estfest, informează Emagic.

91 afișări
Imaginea articolului Formaţia AB4 îşi înregistrează noul album la Roma

Formaţia AB4 îşi înregistrează noul album la Roma (Imagine: Cosmin Bumbut)

Trupa AB4 a fost fondată în anul 2000, atrăgând atenţia fanilor şi presei de specialitate prin stilul inedit, caracterizat de un sound sobru şi elaborat, inspirat din grunge, cross-over şi rock alternativ, cu influenţe pe filiera Soundgarden, Nirvana, Alice In Chains, Sonic Youth şi Blink 182.

După ce au încheiat seria concertelor susţinute la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) din Cluj-Napoca, membrii trupei AB4 vor pleca săptămâna acesta în Italia, la Roma, pentru înregistrarea unui nou album. Pentru acest material, AB4 va colabora cu un celebru sunetist din Londra, care a mai lucrat cu nume precum Placebo, Suede, Robert Plant sau PJ Harvey.

În iulie, AB4 vor lua o pauză de înregistrari şi se vor întoarce apoi în România pentru repetiţii şi pentru a susţine un show programat pe 3 iulie, la B'estfest 2009.

Festivalul B'estfest va avea loc în perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre headlinerii festivalului numărându-se The Killers, Franz Ferdinand, Moby, Santana, Motorhead şi Manowar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici