Geanta ministrului Poliţiei din Marea Britanie, furată la o conferinţă pentru poliţie

Ministrul britanic al Poliţiei a fost victima unui furt la o conferinţă unde se discuta despre creşterea jafurilor şi a comportamentului antisocial.

Urmărește
686 afișări
Imaginea articolului Geanta ministrului Poliţiei din Marea Britanie, furată la o conferinţă pentru poliţie

Geanta ministrului Poliţiei din Marea Britanie, furată la o conferinţă pentru poliţie

Ministrul britanic pentru poliţie şi criminalitate, Diana Johnson, a fost victima unui furt chiar în cadrul unei conferinţe destinată ofiţerilor de rang înalt şi mediu din poliţie, unde a discutat despre creşterea numărului furturilor şi dimensiunea comportamentului antisocial, a confirmat un oficial guvernamental joi, scrie Reuters.

Incidentul a avut loc marţi, în timpul Conferinţei Asociaţiei Supraveghetorilor de Poliţie, desfăşurată în centrul Angliei.

În discursul său, Johnson a spus că Marea Britanie se confruntă cu o „epidemie de comportament antisocial, furt şi jafuri”.

Deşi furtul genţii ministrului nu a fost descris ca fiind un risc de securitate, poliţia din Warwickshire a confirmat că un bărbat de 56 de ani a fost reţinut sub suspiciunea de furt, ulterior fiind eliberat pe cauţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici